MENU

Із зони АТО повернулися півсотні закарпатських правоохоронців. ФОТОРЕПОРТАЖ

1721 1

Півсотні правоохоронців краю повернулися зі Сходу України, а на зміну їм поїхали інші.

Сьогодні, 31 липня, в Ужгород повернулися півсотні працівників закарпатської міліції, які місяць перебували в зоні АТО, зокрема в м. Артемівськ Донецької області.  Зустрічали героїв усім колективом біля адмінбудівлі УМВС. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.  

– Щиро дякую вам за успішне виконання поставлених завдань, – звернувся до прибулих начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. – Вас вітає весь колектив міліції, все Закарпаття, бо ви справжні герої. Ми пишаємось вами!

 

 

DSC01894

 

IMG_5858

 

IMG_5879

 

 

IMG_5897

 

IMG_5900

 

IMG_5846

 

IMG_5888

 

Користуючись нагодою, Сергій Шаранич також привітав із Днем народження свого заступника Василя Русина, який керував загоном закарпатських міліціонерів у зоні АТО. У свою чергу Василь Русин подякував очільнику УМВС за надання військового обладнання та медикаментів, що зберегли життя закарпатських вояків.

 

IMG_5883

 

Голова обласної міліцейської профспілки Валерій Менджул вручив бійцям грошові премії. Окрім того, начальник УМВС надав кожному з них 3-денну відпустку, після чого міліціонери повернуться на службу.

 

IMG_5868

 

IMG_5870

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини