MENU

Виведених з Феодосії морських піхотинців кинули напризволяще. ВІДЕО

2666 0

На тлі війни і трагічних втрат на сході ми не повинні забувати про південний фланг оборони країни. Тим більше, що Путін продовжує збільшувати концентрацію військ у Криму. Потенційною загрозою нашому півдню є російська армія у Придністров'ї.

 


Скажу кілька слів про батальйон морської піхоти, який вивели з Феодосії після окупації півострову російськими збройними силами. Військове містечко, у якому мають дислокуватись морські піхотинці, досі перебуває у непридатному для розміщення гарнізону, стані. Морські піхотинці просили нікого не звинувачувати, оскільки чудово розуміють, що зараз всі зусилля країна і Міністерство оборони концентрують на сході – там, де іде війна і гинуть люди. Я виконую цю обіцянку, але додам, що південний напрямок – стратегічний. Злочинна ідея створення т.зв. новоросії, яку відкрито пропагують найвищі посадовці РФ (наприклад, керівник фракції "Справедлива Росія" Сєргєй Міронов та інші), базується на бажанні розпалити вогонь в південних областях України під прикриттям сепаратистських ідей. Маємо захистити свою країну від міжнародних злочинців.

За будь-якої спроби порушення територіальної цілісності України, батальйон морської піхоти у Миколаєві має одним із перших вступити в бій. Тож створення умов для його повноцінного функціонування – теж одне з нагальних завдань влади і всього суспільства.

Було б добре, аби на становище морських піхотинців звернув увагу Президент країни Петро Порошенко та місцева влада. Попередні спроби переговорити з вже колишнім головою Миколаївської обласної державної адміністрації Миколою Романчуком успіху не мали. Чиновники пояснювали мені, що в області є нагальніші проблеми. Тож невеличка підказка новому керівнику області: не забувайте про підтримку української армії. Думаю, внутрішніх резервів вистачить для того, щоб зробити ремонт кількох військових будівель. Тим більше, що волонтери і спонсори давно готові надати допомогу українським морським піхотинцям. Народ, який за три місяці створив армію, вже знає, як і що треба робити.

Дмитро ТУЗОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини