MENU

Кремль створює потужний інформаційний центр з філіалами в кожній країні ЄС і Україні

1585 4

Бачу публікують у ФБ корисну, але дещо застарілу інформацію, щодо "діяльності" у Вільнюсі Анатолія Шарія. Ми тут ретельно досліджуємо його роботу на кремлівські канали. Шарій є лише маленьким гвинтиком в інформаційному спруті Москви. Ми подали прохання щоб його позбавили політичного притулку в Литві, бо вже накопичилося достатньо свідчень про його антиєвропейську і антиукраїнську діяльність. Тим не менше, це далеко не все. Ниточки тягнуться до деяких ЗМІ не лише в Росії, але й в Естонії, Литві, Латвії, Україні, Фінляндії, Німеччині, Франції, Британії...

Поки що не можна оприлюднювати всі подробиці, але деякі українські доволі потужні ЗМІ вже мають приготуватися, щоб або спростувати звинувачення в колобораціонізмі і співпраці з Кремлем, або визнати цей факт. Щодо Литви, Латвії, Естонії та деяких інших країн ЄС доведено, що низка російсьмовних видань і каналів, а також інтернет-ресурсів співпрацюють з Кремлем.

Також відомі деякі деталі планів московських пропагандистів. Про все дізнатися дуже важко, бо далеко не всі з російських журналістів погоджуються допомогати. Та й ті, хто готовий, або не має достатньо надійних джерел, або ті джерела в останню хвилину зраджують. Наприклад, наша група дізналася про створення потужного інформаційно-аналітичного центру з мережею закордонних філій, інформагенцій, телеканалів, інтернет порталів, джерела твердять, що персонал (читай: штат інформагентів) в кожній з країн ЄС і Україні буде десь від 10 до 150. Мета - створити спотворенний паралельний інформаційний простір, причому це не лише для обивателя, але й для фахівців, дипломатів, військових. Це тролінг, медіаресурси, диверсанти, радіо і ТВ на різних мовах, корпус інфільтрованих радників і консультантів, "заглушка", психологічні і кібернетичні атаки, група шантажистів і саботажників, соцмережі.

Виктор ЧЕРНЫШУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини