MENU

В рамках люстрації з «Батьківщини» виключили 1,5 тисяч членів, 700 депутатів

412 0

За результатами перевірок люстраційних комісій з лав партії «Батьківщина» виключено понад 700 депутатів різних рівнів, загалом кількість люстрованих членів партії сягнула понад 1,5 тисячі осіб.

Про це повідомив Перший заступник голови Центрального штабу «Батьківщини» Іван Кириленко.

Він розповів, що люстраційні комісії діють в усіх областях, крім поки що Донецької та Луганської.

«Наразі під люстрацію потрапили 1519 партійців, серед яких – 726 депутатів рад різних рівнів. За підсумками перевірок їх звільнено з лав партії і фракцій ВО «Батьківщина» в місцевих радах. Внутрішньопартійну люстрацію буде продовжено далі», - повідомив Іван Кириленко.

Внутрішньопартійна люстрація відбувається в рамках програми «Батьківщина починається з тебе». Наступним етапом після люстрації всередині партії стане люстрація у владних структурах за ознаками корупції та співпраці з режимом Януковича.

«Найвищий запит суспільства після Революції гідності – це радикальне очищення влади від корупціонерів, зрадників, пристосуванців. На жаль, цей запит досі не реалізований. Тому «Батьківщина» бере на себе зобов’язання не лише ініціювати, а й довести до логічного завершення люстрацію в країні. Очищення завжди треба починати з себе. Через це процес люстрації ми починаємо з партії «Батьківщина», - підкреслив Іван Кириленко.

Він також повідомив, що до люстрації партія активно долучає громадські організації та простих громадян. Аргументовану інформацію про можливих кандидатів на люстрацію можна надавати за номерами «гарячих ліній», що відкриті при обласних осередках у кожному регіоні.

Центральний офіс ВО «Батьківщина» також приймає дзвінки за номером «гарячої лінії» 0-800-50-40-40 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України).

ВО «Батьківщина» – найбільш чисельна, структурована та потужна з нині діючих партій в Україні. До її лав входять майже 600 тисяч українців, а осередки партії діють у кожному населеному пункті країни.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини