MENU

Від Генпрокурора вимагають відновити старі справи проти Кернеса і відкрити нові

1152 2

У Раді ініціюють розпуск Харківської міськради. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив народний депутат від фракції "Батьківщини" Андрій Павловський.

"З поверненням Гепи колорадські тварини знову активізувалися в Харкові, Харківська міськрада приймає провокаційні проросійські рішення... Така міськрада не має право на існування! Готуємо постанову ВР про її розпуск", - написав Павловський.

Нардеп також звернувся до генерального прокурора Віталія Яреми з вимогою відновити старі кримінальні справи проти міського голови Харкова Геннадія Кернеса та відкрити нові за пособництво проросійським сепаратистам і так само вчинити щодо депутатів харківської міськради.

Нагадаємо, сьогодні Харківська міськрада надала звання «Почесний громадянин Харкова» восьми особам, двоє з яких є одіозними громадянами Російської Федерації, а саме депутату Держдуми Олександру Шишкіну та девелоперу Павлу Фуксу. Які підтримали анексію Криму.

З приводу голосування висловився міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: «Зрада і підлість. Ця Міськрада не має права на подальшу роботу. Нуль морального права! І Гепа і його соратники зовсім вижили з розуму!? Вседозволеність і безкарність!? Як харків'янин вимагаю від депутатів Верховної Ради прийняти відповідне правове рішення! Міськрада Харкова - представники харків'ян або тварюки, плазуни перед тими, хто вбиває українців і захоплює наші землі?!».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини