MENU

Невідомі особи, що називають себе «майданівцями», обкидали запальною сумішшю бійців батальону Київ-1

1651 1

Сьогодні, 7 серпня, під час запланованого розбору барикад на Майдані Незалежності, агресивні мешканці наметового містечка почали кидати бруківку та "коктейлі Молотова" у строну бійців батальйону "Київ-1", які прибули у центр міста. Тим часом навпроти Будинку профспілок горять покришки з боку Європейської площі. Працюють пожежні розрахунки.

Деякі жителі "майдану" підносять покришки з барикад, які стоять на вулиці Інститутській і намагаються їх підпалити.

Нагадаємо, що вранці 7 серпня працівники комунальних служб зробили спробу розібрати барикади з боку Європейської площі. Невстановлені особи намагаються перешкодити їм і палять шини. Комунальники ж гасять полум'я з вогнегасників, але з іншої сторони продовжують зносити нові покришки і палять їх.

Батальйон "Київ-1", бійці якого беруть участь у боях у зоні АТО наразі забезпечує порядок на Майдані Незалежності та Хрещатику.

Відомо, що громадськість та активісти давно вже вимагають від людей, що проживають у наметах на Майдані звільнити цю площу, бажаючим навіть було запропоновано переміститися у Київську фортецю. На думку більшості учасників Євромайдану 2013-2014 років, те що зараз відбувається на центральній площі країни дескридитує ідеї революції.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини