MENU

Руслана буде боротись з терористами ліхтариками? Коментар бійця «Айдару». ВІДЕО

3789 17

Я це подивився і прокоментую все, що вони мелять.

1) наголошую на тому, що це публіка, яка до сих пір бориться з усіма проблемами ліхтариками. Мені інколи здається, що руслана і пухлину свого маленького мозочку лікує ліхтариком. це ті люди, які називали мене провокатором, поки не отримали по рильнику від мусаров, яких вони називали "своїми", "теж людьми". це ті пацифісти, які не бачать далі свого носа і уже через це облажались разок, через що на майдані померли люди.

2) вона говорить, що це все ж просто громадянська війна. насправді це війна України і кацапстана, але кацапам дополмагають зрадники України. сєпари жетелі донбаса повністю гарно оснащені російським екіпіруванням, зброєю і командування у них теж російське, а без свого російського командування вони відразу ж здаються в полон, вони самі розповідають, що російські військові поводяться з ними як з бидлом(хоча так їм і треба) і використовують як м'ясо. можна було б припустить, що це громадянська війна, аби все військове командування сєпарів не було б офіцерами ГРУ. Та і зараз на їхньому боці більшість воюють російські військові. Тому хай не меле, що це громадянська війна, бо тоді 2 світова для росії теж громадянська війна, бо на боці німців воював Власов.

3) молола, що не стріляти треба тільки в своїх. Але ж сєпари воюють спільними підрозділами з російськими військовими. Що, перед тим як стрілять питати якої він національності? До речі, все одно вони всі відповідають "рУсСсСкИй". тут теж неувязочка. Як їх вважать своїми, українцями, якщо вони себе ними не вважають? вони себе ідентифікують як воража нація.

4) з її пасті вилетіло, що з ними можна домовляться. тут важко щось коментувать. якщо так хоче, то хай домовляється, хай світить в них ліхтариком, хай поїть їх чаєм, а ми потім подивимся що вони з нею зроблять перед тим, як застрелять. Справді наші вороги дезінформовані про все, тому нас так і ненавидять, але переговорами сетуацію не виправиш. все вже занадто запущено, ми вже занадто багато їх вбили, щоб вони нам пробачили, а ми їх пробачать і не повинні взагалі(бо вони з самого початку перегнули палку). Та і чого добиваться переговорами? який компроміс шукати, якщо апріорі наша мета повіністю суперечить їхній?

5) звучала фраза, що ми однаково виховані. Це апсолютна брехня. Ми докорінно інші. наведу безліч прикладів. Ми ж багато раз спілкувались з місцевими, які нас ненавидять, але вони не чинять ніякого спротиву, хоча їх аж трусить від усього українського. аби в Київ прийшла армія, яку б ми ненавиділи, то вона б постійно страждала б від нашої партизанки, а у них не так. Ще гіганській частині населення немає значення хто буде ними керувать. у них дуже прості амбіції. їм необхідне просто виживання. Немає ні честі і самосвідомості, вони не прагнуть хорошого життя, ними керує просто інстинкт самозбереження. Покірні і примітивні люди. Є вийнятки, але іх легко ідентифікувати, вони за своє життя чогось добились. Хоча б освіту отримали. Але таких значно менше ніж решти. Ще у нас апсолютно відрізняється світосприйняття. Я завжди намагався поводитись чемно і достойно з місцевими, щоб не ганьбити нашу армію, але помітив негативну реакцію на мою чемну поведінку з боку місцевих. У нас прийнято, що цивілізована розмова і чемність це прояв доброзичливості і поваги, а у них прийнято, що це прояв слабкості. Але коли траплялись хочаб якісь мінімальні конфлікти з місцевими, я спостерігав зворотню реакцію, місцеві ставились з повагою і доброзичливіше. Я зрозумів, що вони створюють враження про людину за силовими показниками, як у тварин, але у них навіть не обов'язково проявить силу, можна просто проявить агресію. Вони розуміють мову сили, вони люблять тих, хто їх контролює і пресує. У них в голові відразу ж звучить" оо чьоткій пацан". Тому для них росія і путін значно рідніші, але треба їх окультурювать.

6) Знову гонить на Пороха. тут коротко прокоментую. Наступний майдан буде гарно озброєний, дууууже кривавий і справді буде громадянською війною, і хто б не прийшов в результаті, це буде справді хунта, що потім, при втручанні зарубіжних ворогів, призведе до повної втрати державності. Порох це фейс держави. Він хоч уже і задовбав своїм мирним планом, але поки він є, то і немає аргументів називать нас справді хунтою. Його треба буде щімить після війни з росією. інша справа щімить міністрів, дипутатів і якихось генералів. від зміни одного з них ми не втратимо державність. Проблама такого бардака в тому, що в СБУ, МВС Міністерстві Оборони і в інших структурах до сих пір сидять ті самі люди, які колись були КГБ і зараз нічого не змінилось. Їх покадрово треба знімать. Я за пороха не голосував, але розумію, що зараз президента мінять неможна.

Висновки:

Ніяких домовленостей, ніяких переговорів, мирних планів, ліхтариків, руслан, пацифістів, страждань за загиблими і помилування ворогів. Це війна. На війні вбивають. Чим більше ми їх вбиваємо, тим менше вони нас вбивають. Я ішов на війну вбивати ворогів і розумію, що і вони мене хочуть вбити, а руслана їхала подивитися. Коли візьме автомат і побуває в перестрілках, то зрозуміє, що тут треба вбивать. Хоча ні, не зрозуміє, її застрелять.

Євген Строкань

Чорний Комітет


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини