MENU

«Ні російським АЗС!», - активісти відвідали заправку на Петрівці. ФОТО

1911 5

8 серпня активісти громадської ініціативи "Бойкот російських АЗС" провели акцію проти отримання прибутків Росією за рахунок продажу палива на території України.

В акції взяли участь близько 50 активістів та славнозвісний Кот-Бойкот, відео з яким за тиждень полонило інтернет. Долучились бійці з батальйону "Київ-2", які найближчим часом вирушать в зону АТО, а також бійці батальйону "Азов", які приймали участь у бойових діях і нещодавно повернулись зі Сходу.

Активісти завітали на АЗС "ТНК" біля станції метро Петрівка. Патріоти заблокували проїзд на заправку банером з гаслом: "Ні російським АЗС!". Активісти балонами розмалювали заправки гаслами із закликами до бойкоту. Шинами заблокували до них вхід та розклеїли наліпки з відповідними зверненнями. Після цього громадські активісти разом з журналістами вирушили до наступної АЗС "Лукойл". По дорозі роздавали водіям листівки із відповідною тематикою та співали патріотичні пісні. Оточуючі підтримували активістів та підстівували, водії реагували схвалюючими сигналами. Працівники заправок викликали службу охорони, які вчасно реагували на виклик, але не втручались в дії патріотів.

Нагадаємо, що ініціатива "Бойкот російських АЗС" проводила неодноразові акції та веде активну інформаційну боротьбу в інтернеті. І планує довести до знищення російський бізнес на території України гуманними та не зовсім гуманними шляхами. Детальніша інформація на сайті: boykot.in.ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини