MENU

Парламент передав автомобілі зі свого автопарку на потреби АТО

394 0

Верховна Рада України у вівторок ухвалила Постанову про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, на баланс Міністерства внутрішніх справ України, внесену Головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим.

«За» ухвалення документа проголосували 303 народних депутати України.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, представляючи проект Постанови, зазначив, що нині практично повністю знищена матеріально-технічна база діяльності органів внутрішніх справ, що діють на територіях, звільнених від терористів у ході антитерористичної операції.

Тому, сказав О.Турчинов, вноситься пропозиція «відмовитися від значного автопарку Верховної Ради, і передати його працівникам силових структур, які працюють у звільнених містах, містечках, селах і селищах Донецької і Луганської областей».

Відповідно до документа, з балансу Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України на баланс Міністерства внутрішніх справ України передається 41 автомобіль, і Апарату Верховної Ради України доручається забезпечити у двотижневий строк передачу зазначеного у додатку майна відповідно до законодавства України.

О.Турчинов також підтримав пропозиції парламентаріїв щодо передачі органам влади і силовим структурам, які працюють у зоні АТО, додаткового майна, запропонувавши депутатам звертатися з відповідними пропозиціями до Комітету з питань Регламенту і Апарату Верховної Ради.

«Верховна Рада вперше віддає майно, - раніше вона тільки брала додатковий ресурс, - зазначив О.Турчинов після голосування. - А зараз ми не тільки зменшили фінансування Парламенту, але й реально віддаємо майно, яке може працювати на нашу країну».

nato_tak


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини