MENU

Виявлено вибухівку та зброю, що готувалася для теракту. ФОТО

1387 0

Черговий успіх правоохоронців в зоні АТО! Упереджено крупний (можливо кілька) теракт російських бойовиків на звільнених територіях.

Щойно, прибув на місце. Працівниками дружківського міськвідділу міліціі, на чолі з Артемом Крищенком, спільно зі спецпідрозділами ДКР та ГУБОЗ МВС України, а також групою вибухотехніків НДЕКЦ при ГУМВС Донецької області, упереджено можливий крупний теракт! Сьогодні, на автостоянці біля заправки на околиці Дружківки, виявлено та знешкоджено автомобіль сепаратистів Део Нубіра, начинений вибухівкою та автоматичною зброєю.

Зокрема, вилучено:

Кулемет Калашникова, 7,62мм - 1 од.

Змінний ствол - 1 од.
Гранати Ф 1 - 10 од.
Гранати до підствольного гранатомета - 80 од.
Набоі калібру 5,45 - 2160 од.
Кулеметні стрічки - 2 од по 250 набоїв.
Набої до автомату калібру 7,62 - 660 од.
Кулеметні набої калібру 7,62 - 340 од.
Вибухова речовина ( Тротил ) - 29, 2 кг!!!!!!!

Супроводжувальні документи та виробництво РФ.

Щоб було зрозуміло, такою кількістю вибухівки, можна підірвати крупний залізничний міст, кілька багатоповерхових будинків, будь-яку адміністративну чи урядову споруду, ринки, розважальні центри.

Отже, сьогоднішню спецоперацію працівників МВС в Дружківці можна вважати безумовним успіхом, результатом якого стало збереження сотень людських життів.

Щодня, правоохоронні органи в зоні АТО здійснюють спецоперації з затримання сепаратистів, виявлення російських диверсійно-розвідувальних груп, проводяться обшуки, відпрацьовується агентура в лавах бойовиків. Працюємо!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини