MENU

Гриценко виключив із партії одного із керівників за огранізацію проплаченого мітингу

742 5

Відповідальність - миттєва і невідворотна. Так буде завжди і з кожним!

Сьогодні партія Громадянська позиція, разом з іншими, пікетувала Раду - ми вимагали законів про люстрацію та вибори з відкритими партійними списками.

Дехто з Вас стривожено-обурено повідомили, що під прапорами Громадянської позиції бачили пару десятків молодих людей, більше схожих на мітингарів-заробітчан, аніж на партійних активістів.

Мене ця інформація занепокоїла, бо фальш і неправду - не терплю по життю, а крім того як голова партії завжди наголошую партійцям: жодного проплаченого мітингу чи пікету, число учасників не є самоціллю, прийдуть не 100, а 50 людей - неважливо, головне - аби було щиро і чесно. І дотепер всі акціі, в яких партія брала участь, проводилися саме так, щиро і чесно, без жодних проплат за участь.

За моїм дорученням, сьогодні ж було проведено внутрішнє партійне розслідування. Ваша інформація підтвердилася: керівник одного з районних партійних осередків Києва (Печерського) дійсно підрядив понад 20 людей для "участі" в пікеті.

Доповідаю: рішенням Ради партії годину тому ця людина виключена з партії. Відповідальність за негідний вчинок у нашій партії миттєва і невідворотна. Так буде завжди і з кожним! Бо головне - це довіра.

Анатолій ГРИЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини