MENU

П'ять простих причин для проведення параду у Києві

1717 5

1. Відмова від проведення параду – була б поступкою агресору. Це стало б свідченням того, що Москві вдалося нас деморалізувати, поселити зневіру та песимізм.

2. Проти України ведеться потужна інформаційна та психологічна війна. Наші вороги хочуть довести, що бойовий дух армії низький, а українське суспільство виступає проти бойових дій та засуджує армію.

3. Відсутність військових парадів у минулі роки породила думку, що в Україні немає армії або вона дуже слабка. Військовий парад має наочно спростувати усі постулати російської пропаганди. Українська армія готова до виконання бойових завдань, її бойовий дух є високий, народ підтримує свою армію.

4. Військовий парад є демонстрацією сили. Ми маємо дати сигнал не стільки терористам, скільки їх спонсорам – ми здатні захистити свій суверенітет, а ціна, що заплатить ворог за агресію, буде непомірною навіть для РФ.

5. Парад – потужний елемент мобілізації народу на боротьбу з ворогом. Це дуже добре розуміли ще в СРСР. Військовий парад на Червоній площі відбувся 7 листопада 1941 року в честь 24-ї річниці Жовтневої революції. Він був проведений в Москві, коли лінія фронту проходила в декількох десятках кілометрів від міста. Багато військових після параду одразу вирушили на фронт.

Віктор УКОЛОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини