MENU

«Чорний комітет» упіймав Королевську на піарі. Зав'язалася бійка. ВІДЕО

5650 5

Учора активісти Чорного Комітету вистежили, як екс-міністр уряду Азарова Наталія Королевська вантажила гуманітарну допомогу для "Юго-Востока".

Чоркомівці прийшли на адресу відправки вантажу, щоб висловити незгоду з лицемірністю політика.
"Будучи міністром соціальної політики Королевська не зробила нічого для поліпшення життя українців. Зубожіння населення стало однією з причин, на яких зовнішні сили спробували зіграти при дестабілізації ситуації в Донецькій та Луганській областях. Тепер, коли на Донбас прийшла війна, а в парламент вибори, вона намагається піаритися на людському горі. Складається враження, що наклейки "Наталія Королевська" є більшими, ніж сама допомога. Якщо політик дійсно переймається долею мешканців Донбасу, то він не менше має дбати і про українську армію, адже чим швидше буде відновлений порядок на захоплених територіях, тим швидше там стабілізується гуманітарна ситуація", - говорить активіст "Чорного Комітету" Богдан Тицький.
Охорона Королевської застосувала силу проти активістів. В ході сутички постраждав один з активістів, а також Юрій Солод – чоловік Наталії Королевської.
Контактна особа для коментарів – Богдан Тицький (0976403644).

Чорний Комітет


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини