MENU

Путін застосовує «останній козир» - військовий «гумконвой»

82 6

Несанкціоноване вторгнення путінського військового "гуманітарного конвою" на територію України - це фактично офіційне оголошення війни всьому цивілізованому світу з боку РФ. Очевидна поразка російських терористичних військ на Донбасі та успішний наступ сил АТО, змусила кремлівського психопата вдатися до чергових ганебних провокацій задля подальшої ескалації конфлікту на сході України. Рух кремлівської колони по території України, через ПК "Ізваріно", що тимчасово контролюється бойовиками, відбувається у порушення усіх міжнародних правил та дипломатичних домовленостей, котрі були досягнуті напередодні. По факту, Путін, застосовує "останній козир" - військовий "гумконвой". Все це робиться виключно з метою загострити ситуацію, виправдати присутність регулярних частин ЗС РФ у війні проти України та посилити військове протистояння на Донбасі.


Останні дні відбуваються жорсткі, але безуспішні контратаки терористів на наші позиції в Іловайську, Савур-Могилі, Успенці, Хрящуватому, Новосвітлівці та ін. Посилюються ракетні обстріли України з боку території РФ, зокрема й житлових кварталів населених пунктів. Від рук російської армії, щодня гинуть мирні українці... Продовжуються регулярні порушення повітряного простору України російськими літаками. 


Сили АТО утримують усі відвойовані території, закріпляються і переходять у наступ. 


Агресор усвідомлює, що проектам "ДНР-ЛНР-Новоросія" - кінець і його вже не цікавлять колишні ватажки російських терористів, на кшталт гіркіна, болотова, мозгового, захарченка та ін. Наразі, санкціонована Кремлем "кривава бійня" на Сході України, здіснюється за особистим наказом і керуванням психопата і відбувається за участі регулярних частин ЗС РФ, що воюють на проти України. Втім, будь-які спроби Путіна поставити Україну "на коліна" марні! Всереться! Агресор буде знищений! Ми переможемо! Путін - Х*ЙЛО! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини