MENU

Україна у 2015-му: що буде, - прогноз астролога

54258 25

Бачу, що протягом наступних місяців і до Нового року війна на Сході триватиме, будуть нові людські жертви, зруйновані будівлі, дороги.

У південних областях військових дій не бачу. Ситуація у Криму особливих змін не зазнає. Більшість населення надалі бажатиме російської влади, проте невдоволення станом речей серед жителів півострова зростатиме.

Мають відбутись перевибори до Верховної Ради, бачу що зараз до них активно готується влада, проте ймовірність того, що вони насправді будуть проведені, лише 55%.

Щодо життя населення, більша частина українців до кінця року житимуть в мирі. Восени дещо зміняться соціальні настрої серед населення у сторону протестів, незадоволення. Проте це не матиме загальнодержавних масштабів.

Святкування Дня Незалежності в цьому році має пройти без терактів. Зараз силовики досить багато зусиль докладають для того, аби організувати безпеку святкування - вони мають підозру, в Києві планується диверсія або провокація. Цьому мають запобігти СБУ та МВС.

Бойові дії в зоні АТО триватимуть ще багато місяців, цілком можливі нові провокації на кордоні. Бачу багато не чесних на руку командирів в українській армії та сильне фінансування терористів.

Українські військові добре воюватимуть та виконуватимуть бойові завдання. Проте бачу, що сили нашої армії і терористів майже однакові  - це призведе до затягування бойових дій.

Восени буде спроба домовитися. У 2015 році на сході України має настати мир.

У наступному році бачу багато різних політичних лідерів, блоків, партій, котрі досить сильно бажатимуть прийти до влади. У КПУ має бути застій в діяльності, УДАР Віталія Кличка та "Батьківщина" матимуть зростання популярності серед населення. А у Партії регіонів повинен з'явитися новий лідер, чоловік середніх років.

В економіці ситуація буде важкою: інфляція триватиме, ціни зростатимуть. Настрої українців у 2015 році мають змінитися, відбудеться великий прояв суспільної активності та свідомості - це допоможе людям легше знаходити спільну мову та досягати компромісів. Проте із владою у українців взаєморозуміння не буде. 

Назар ЛЕБЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини