MENU

Шкіряк: "Сьогодні терористи показали реальну сатанинську сутність рашизму"

9700 76

Ублюдки! За прямим наказом Путіна, недобита російська терористична сволота, показово провела так званий "парад військово полонених" у Донецьку...

Я промовчу про будь-які ознаки людяності та норми християнської моралі. Путін – це сатана і не з ним говорити про моральність. У них ніколи не було і ніколи не буде нічого святого.

За задумкою кремлівського маніяка-психопата, це "видовищне дійство" мало намір продемонструвати на терористичному ТБ усю нахабність, зверхність і впевненість рашистів... Вони хотіли показово принизити честь та гідність наших Воїнів, а також і всю Україну.

Не вгадали, суки! Весь їхній "парад" – фейк!

Натомість, вони ще раз показали всьому світу усю потворність, збоченість, зміючу підступність та реальну сатанинську сутність рашизму. У 21-му столітті, гітлер в порівнянні з ху*лом, відпочиває... І хто після цього ще може сумніватися, що єдиний шлях – тотальне фізичне знищення терористів! Крапка.

І хай ці криваві тварюки добре запам'ятають, що за кожного нашого Воїна Світла, за кожного невинно убієнного мирного громадянина, ми будемо мстити і вбивати сотні їхніх ганебних найманців! Ніхто не уникне росплати за свої злодійства і злочини проти людства.

Путін – не виключення. Це лише питання часу...

Ну, а щодо тих кількох десятків місцевих дебілів-відморозків, що під прапорами російських терористичних бандформувань "радісно" спостерігали за цим комуно-фашистським, нелюдським кремлівським "шоу", скажу просто – психічно хворі збоченці, моральні уроди. Як кажуть в народі: " в сім'ї не без урода"... Нічого, все таємне стає явним...

А ми ще раз переконалися, наскільки маємо бути єдиними у нашій святій боротьбі за нашу незалежність, нашу свободу, наше майбутнє. З високо піднятою головою, разом, гордо і до нових звитяг!

Ворог буде знищеним! Україна переможе! Слава Украіні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини