MENU

Очищення Міноборони, Генштабу та СБУ - завдання номер один

139 8

Очищення Міноборони, Генштабу та СБУ - завдання номер один. Керівництво держави не зробило жодного висновку з попередньої трагедії у російського кордону. Ми втратили сотні життів наших героїв і боєздатність мінімум трьох бригад. Тепер нам треба зробити все, щоб трагедія не повторилася.

Петра Порошенка, не кажучи вже про Валерія Гелетея та Віктора Муженка, неодноразово попереджали про ризик удару по півдню Донбасу із творенням нового котла. Атака почалася вчора, але Верховний головнокомандувач та міністр оборони виступали на параді, а прес-центри АТО заперечували загрозу.
Так не можна. Ми суспільство вільних людей. Ми не просто здатні розуміти виклики, якими б важкими вони не були. Ми цього потребуємо. Нам тоді легше разом знаходити відповіді і разом братися за рішення.

Що може зробити кожний, хто не на фронті. 4 вересня з 09:00 прийти до парламенту і змусити депутатів остаточно ухвалити закон "Про очищення влади". Відкриємо другий фронт проти зрадників, саботажників та корупціонерів, які зсередини руйнують нашу країну

Єгор СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини