MENU

«Європа так і не усвідомила реальну небезпеку рашизму», - Шкіряк

55 2

Усі перемовини з Путіним в Мінську - очікувана профанація з боку російського диктатора. Вже не викликає сумнівів факт, що Путін віддав наказ підрозділам ЗС РФ розпочати масштабне вторгнення на територію України з метою окупації частини наших територій. Зрештою, ментально, ми давно були до цього готові.

На жаль, потрібно констатувати, що Європа так і не усвідомила реальну небезпеку рашизму і продовжує "включати задню", зосередившись виключно на декларативних заявах щодо підтримки України. Санкції санкціями, це, звичайно, добре. Але, щоб ефективно відбивати атаки російської армії нам потрібна сучасна високоточна зброя, ситеми слідкування та наведення і т.д. Від рук російських терористів та військових ЗС РФ, щодня продовжують гинути мирні люди. Путін, особисто, відповідальний за смерті тисяч безневинних українців, а також сотень загиблих іноземних громадян в небі над Торезом. Але складається враження, що наші європейські партнери про це вже забули... Отже, щодо прямої військової допомоги залишається надія тільки на США , Канаду та Великобританію.

Втім, насправді, розраховувати можемо тільки на власні сили, це аксома. Буде важко, адже нам протистоїть над потужна віськова машина з новітнім озброєнням. Але наша молода країна вистоїть і обов'язково переможе у цій визвольній боротьбі. Ми захищаємо нашу землю. Ворог буде знищеним! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини