MENU

НАТО повністю модернізує українську армію

175 1

Маю для вас чудову, як на мій розсуд, новину. Джерело - генсек НАТО Расмуссен, який повідомив європейських журналістів. У тому числі, нашого представника, про ситуацію з безпекою в Європі і з засобами, які мають узгодити члени Альянсу від час зустрічі в Кардіфі. Тут напишу лише те, що торкається України.

По-перше, в саміті візьме участь Петро Порошенко, єдиний глава держави, яка не є членом альянсу.

По-друге, Расмуссен повідомив, що з боку НАТО пропонується повністю модернізувати українську армію.

Третій аспект - під час саміту буде створено чотирі фонди НАТО для України: Логістики, Управління, Структурам контролю, Кібернетичного захисту. І додатковий фонд - пенсійно-соціальний.

Генсек також додав, що в Східній Європі почнуть діяти війська спеціального оперативного призначення, які можуть дістати будь-якої точки протягом двох годин. У Балтії буде створено базу НАТО. Він сказав, що з Україною і особливо президентом у Вельсі запланована серьйозна робота. Він привів такі цифри: українська армія відстає від російській в 16 разів, впершу чергу ця відсталість торкається інформаційній війни. Українські генерали поки що можуть лише знищувати, але вони не розуміють, що це нова війна, в основу якої покладена інформаційна війна. І перемога в ній - підстава для перемоги в звичайних битвах. Тому буде приділено увагу обладнанню армії України розвідницькими технологіями, а також засобам боротьби з кібератаками і методами і стркутурами для ведення інформаційних війн.

Виктор ЧЕРНЫШУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини