MENU

Притча про помсту лохів

175 4

Ще раз почув Донбас - дядька без руки і ноги в лікарні Ростова, який каже, що із взвода залишилося 5 чоловік. Кореспондент його питає, чого він пішов в ополченці. А він каже: а як на тебе йдуть фашисти, то ви б не пішли захищати свій дім?

Тепер їх, лукавих і невірних, судять за їхніми словами. Це по притчі Христа про зариті таланти. Лукавий і невірний раб сказав, що його господар - фашист (жне, де не сіяв, і бере, де не клав.) І був засуджений за своїми словами: господар вчинив з ним як фашист - тупо четвертував (розрізав на чотири частини) і викинув на сміттєзвалище. Це так алегорично Біблія вчить, що потрібно робити з тим, хто каже, що ти фашист.

Ми недоумеваємо, як ці люди могли повірити в такий бред, що якісь фашисти до них ідуть! Та кому ви треба!?

А повірили вони легко ось чому. На виборах в 2004 році в день голосування (перший тур, неділя), я виїжджав у відрядження в Пітер з вокзалу у Києві. Зранку проголосував за Ющенка (вибачте) і поїхав на вакзал. Носильщик, який віз мої речі (150 журналів) до перону раптом сказав:

- З чертвертої ранку поїхало тридцять пять составів з шахтьорами на Западну...

- Куди? На Западну? А чого вони туди поїхали?

- А я знаю...

Чого 35 чартерних составів з шахтьорами раптом вирішили поїхати з Києва на Західну Україну в день виборів? Може вони хотіли культурно відпочити? Випити порцелянову філішанку кави, так елєгантно, двома пальцями...

Ви уявляєте собі, що хтось підходить до начальника залізниці і каже: мені треба 35 чартерних составів з Києва на Западну у день виборів.

В мене є інформація від офіцера СБУ, що вони охороняли цих нещасних шахтьорів. Цих шахтьорів із відкріпними талонами були сотні тисяч. Свідків - тисячі. Достатньо поговорити із провідниками, які той день згадують як фільм жахів. Голодні, холодні і бухі напівбомжі зі всього Донбасу. У кожного по пачці відкріпних талонів. Кожний іде під кримінальну статтю до восьми років - фальсифікація виборів. 50-100 гривень за кожний проголосований відкріпний талон. Донбас тоді піднявся. Це і була майбутня основа ополчення ДНР і ЛНР.

Пацани пояснили їм, що поки Янукович при владі - їм нема чого боятися. Але коли прийдуть бандерівці - вам всьо. Це ж ви їх разваділі шо лохов. А тепер лохі-бандерівці прийшли до влади і при поддержкі негрів-найманців(! - реально народ таке розповідає) прийдуть і всіх вас в асфальт закатають. "Ну. ми би так на їхньому місці зробили", - кажуть пацани. Ви їх кидали, за бандитів голосували! Знали, що за бандитів, і йшли і голосували. За бабки тупо, або зі страху.

Вони легко повірили в фашистів, бо по їхнім панятіям, їх і треба було закатувати в асфальт.

Коли на тобі висить стаття за фальсифікацію, то як мінімум тобі і всім твоїм родичам не резон, щоб тебе закрили (а хто ту хунту знає?). А якщо в каруселях засвітилося 200 тис., то це торкає 2 млн людей. І коли тобі дружественну руку раптом пропонує могуществєнна Росія... а це варіант. І коли так тихо, мирно і могуществєнно Росія одтяпує Крим, то це тіпа амністія тим, хто здійснював злочини проти України - фашиської держави. І коли тобі в день дають пару сотень гривень та ще й годують на шару за те, що ти побомжуєш на блок-посту. Та ше з автоматом можна шось отжать у бариги - тачку там...

А скажіть ви, шановні читачі, ви б не пішли в таку ЛНР, якби опинилися в таких умовах? За 1000 гривень в день? Я б пішов. А шо...

Тому всіх тих нещасних із чартерних поїздів, які голосували за ДНР-ЛНР, сподіваючись уникнути помсти лохів, всіх, хто вийшов захищати свій дім від хунти і фашистів, хто підтримував бандитів, хто розводив нас, хто грабував нас, хто гвалтував наших дітей, хто вкрав у нас Україну...

А що з ними робити? Може вони нам ще стануть в пригоді в Росії. Хай собі йдуть з Богом.

Igor Tkalenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини