MENU

Московія в цій війні розпадеться на 48 окремих держав. Це їх вибір

3617 6

Сьогодні перше вересня 2014 року.

Я так сподівався, що путлерівська банда зупиниться та цей день та свято Знань школярів, студентів стане для всіх нас щасливим і радісним.

Російські терористи замінували школи в Луганську та інших містах Донбаса. Їм потрібні нові жертви серед вже школярів та вчитилей. Вони добре навчені у своїх школах - вони люблять воювати, вони хотять загарбувати чужі землі.

В цей день мої діти ідуть до школи, в університет - тут у нас, у Києві. Я не можу їм відповісти - чому так сталося, що російська братва, по іншому назвати не можу, пішли на чужу землю, чому регулярна армія Росії окупувала Південну Осетію, Абхазію, які є частиною Грузії, український Крим, Донбас, чому в їхніх планах - далі йти на південь української Держави, захватити Польщу, Болгарію, Казахстан, Білорусь, країни Прибалтики.

Одна відповідь може бути - загарбницька війна. Прикриваючись риторікою визволення ісконно руських земель та захисту російськомовного населення, путлерівська банда прагне розширити свою територію та недопустити входження України та інших незалежних країн до Півноанлантичного альянсу, до ЕС.

Кремлівські яструби помиляються. Вони втрачають владу у себе вдома, вони награбували нафто - газо долари в своїй країні, обікрали свій народ, довели свої території до зубожіння і не зупиняться за будьяку ціну. Їм потрібний постійний прибуток та тримання своїх людей в їжових рукавицях.

Санкції, які запровадили США, Европейські країни в 2014 році, введені для зупинення агресії Кремля щодо України. Вони ж видають це, як націлена акція Заходу на ескалацію та нову гонку озброєнь.

Росія завжди воювала зі Світом. Тільки одна війна - монголо московська 1237—1242 роках була захисна, всі інші (більше 120) були загарбницькі.

Цар Петро перший у 1716 році назвав Московію Русью, але зміна назви сути не поміняло. Навіть у другій світовій війні - московія вела загарбницьку війну щодо Фінляндії, Польщі, потім після закінченяя цієї війни - загарбала та встановила контроль над країнами Варшавського договору.

В 1968 році в Чехословачині сталося повстання народу проти гегемонії московії а не своєї влади. Були введені танки Росії.

Так само, в 1987-1989 роках, створювалися передумови утримання територій в Грузії, Вірменії, Азербайджані, московія вважала їх своїми васалами.

Після параду незалежності держав, які утворились після розпаду СРСР у 1991 році, московія йде походом на Ічкерію, Грузію, Україну... в ці роки Кремль опікується та підтримує тероризм в Іраку, Лівії, Єгипті, Сірії.

Таємно Росія підтримує сомалійських піратів. Очильники Кремля контролюють постачання до себе та Європейських країн наркотичних засобів з Афганістану, Колумбії.

Може досить терирозувати світ панове московити?

Є лише один спосіб зупинити агресора - його перемогти.

В цій війні Україна вийде переможцем. Ми адаптуємся, за волею нашого народу, в цивілізований світ.

Ми станемо членами Европейського Союзу, членами НАТО. Польща,Єстонія, Литва, Латвія, Туреччина, Румунія, Молдавія, Україна, Грузія, Вірменія, Азербайджан та не вільні країни у складі російської імперії (федерації) створять нову систему колективного захисту для свого збереження та процвітання.

Московія в цій війні розпадеться, за пять наступних років, на 48 окремих держав. Це їх вибір. Хтось возєднується, хтось розпадається. Еволюція в нашому сучасному глобальному Світі стає основним двигуном розвитку країн.

Цю статтю я присвящаю школярам та студентам. Я є вчителем історії та суспільствознавства (отримав цю кваліфікацію ще у 1984 році), директором інституту глобальної політики імені Зиновія Кулика.

Дорогі школярі та студенти - вчіть історію, вчіться на її уроках.

Зі святом Вас Знань! Щастя Вам, здоров'я та любові!

Сергій КРИЖАНІВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини