MENU

Працівники спецпідрозділу ДПС затримали автівку з боєприпасами. ФОТО

1179 0

Учора  на одному з блокпостів на Броварському проспекті в ході проведення комплексу антитерористичних заходів несли службу інспектори спецпідрозділу ДПС особливого призначення при МВС України спільно з спецпідрозділом «Київ-1».

На початку другої години ночі увагу правоохоронців привернув автомобіль «Опель Омега». І не даремно...

За кермом автомобіля перебував 30–річний мешканець Черкаської області. Окрім водія в салоні авто перебувало ще три пасажира, серед них була дівчина. Пасажири поводили себе неадекватно та дуже агресивно. Вони перебували в стані алкогольного сп’яніння.

 

 

Згодом встановлено в багажному відсіку знаходилась військова камуфляжна сумка. Вміст сумки правоохоронців дуже здивував: штик-ніж до автомату Калашникова, гранати РГД-5 та Ф-1, сигнальна ракета білого кольору, три димові шашки, запали до гранат, а також набої до автомату Калашникова 5,45 в кількості 229 шт.

На питання спецпідрозділу ДПС особливого призначення звідки такий арсенал керманич пояснити нічого не зміг. Лише сказав, що направлявся зі столиці до Черкас.

На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу. Вилучені предмети направлено на експертизу.

Для з’ясування всіх обставин керманича та трьох пасажирів транспортного засобу доставлено до Деснянського райуправління міліції.  

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

«Аби забезпечити безпеку киян та гостей Києва, попередити антитерористичні прояви чи будь-які злочини працівники ДАІ спільно з іншими підрозділами міліції в посиленому режимі несуть службу на дев’яти блокпостах, що розташовані навколо міста», - наголосив начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко. 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини