MENU

Заступник Клімкна пішов з МЗС через незгоду щодо відтермінування Угоди про асоціацію з ЄС

1527 2

Данило Лубківський подав у відставку з посади заступника міністра закордонних справ з огляду на відтермінування застосування Угоди про асоціацію з ЄС.

Мушу визнати, що не очікував, що Данило готовий до такого Вчинку (і це буде підставою при нагоді міцно потиснути йому руку).

Змії відразу зашипіли: яка банальність - відставка перед виборами. Зміям треба спочатку хоча б у чомусь, хоча б раз у житті відомовитися хоча б від чогось заради принципів. Тоді можна і пошипіти.

Отже, плани перенесення, підписання, ратифікації/нератифікації нова влада не обговорює не лише з народом, але і з заступниками міністрів. Це діагноз і підстава для дуже печального прогнозу.

Вчора Роман Шрайк заступився за владу (!), мовляв, що ж ви за дурні такі, що не розумієте, що відтермінування угоди не знімає ратифікації і є дуже вигідним для України, бо дозволяє не відкриваючи свій ринок, поставляти свої товари на ринок ЄС.

Роман Шрайк щоправда не став пояснювати, наскільки широкий список українських товарів, які можна безмитно поставляти в ЄС до кінця 2015 року. Новий адвокат влади також не пояснив, а що буде 1 січня 2016 року?І 

Загалом, якщо редактор чи автор сайту "Дурдом.ін.юа" стає піарником влади і основним "роз"яснювальником" зовнішньоторгівельної і зовнішньополітичної політики України в той час, як той, хто повинен це пояснювати за посадою подає у відставку, то варто очікувати настання дурдому невіртуального, а цілком реального в усій країні. 

І якщо вже Ромай Шрайк взявся пояснювати нам зовнішню політику, то не треба хоча б розказувати, що такі рішення є благом для економіки і свідомим кроком для її порятунку. Про такі кроки не оголошують в пристуності російського заступника міністра економіки.

А ми поступово дізнаємось ціну "мінського перемир"я".

Цікаво, що вони придумають в наступному році, щоб ублажити Росію: відкладуть застосування Угоди про асоціацію ще на 5 чи 10 років? Чи може до того часу вони вже збираються провести в Москві парад перемоги, який зніме російські занепокоєння

Bohdan Yaremenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини