MENU

Правосуддю в Україні переламано хребет

3446 6

Ниньки прочитав, що Київський міський суд Харкова відпустив під заставу нєкаєва апчєственава дєятеля по кличці Топаз.

Цей діяч одного разу вже втікав з-під домашнього арешту, а тому у суду не було аж ніяких юридичних підстав для зміни запобіжного заходу із тимчасового тримання під вартою на більш м"який. Тут цілком очевидна або корупційна складова у діяльності судді, або державна зрада з його боку.

Це рішення свідчить по суті про відсутність правосуддя як такого в Україні. Правосуддю просто переламано хребет.

Тим часом через низку рішень адміністративних судів блоковано процес очищення судової системи від суддів, які під час ЄвроМайдану невиправдано і брутально порушуючи закон ухвалювали рішення про поміщення під варту учасників маслових протестів, забороняючи свободу зібрань і свободу вираження поглядів.

Україна вистоїть у борні проти московитської держави. І весь цей суддівський корпус необхідно піддати тотальній атестації. На сьогодні там відсутні саморегулівні процеси щодо відстоювання честі суддівської мантії і гідної поведінки суддів.

А тим часом у Конституційному Суді суддя Т. так і далі виступає суддею-доповідачем у справі про конституційність Закону про поновлення довіри до судових органів, хоча Європейський суд з прав людини констатував, що саме цей суддя, ухвалюючи вирок проти Салова, порушив Європейську конвенцію з прав людини.

Михайло САВЧИН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини