MENU

Тимошенко з соратниками подали до ЦВК списки кандидатів у депутати на чолі з героїнею Надією Савченко

824 2

Партія "Батьківщина" подала до Центральної виборчої комісії документи кандидатів у депутати для участі в позачергових виборах до Верховної Ради по загальнодержавному багатомандатному округу та в мажоритарних округах.
 
Про це сьогодні на брифінгу повідомила лідер партії Юлія Тимошенко.
 
За словами Тимошенко, для неї особливою честю було подати документи української патріотки, льотчиці Надії Савченко, яка є першим номером списку "Батьківщини".
 
"Для мене особливою честю було здати на реєстрацію документи нашого героя Наді Савченко, яка знаходиться у в’язниці Путіна і сьогодні потерпає за Україну в ув’язненні. Для мене це особливо знакова подія, тому що я знаю як бути за ґратами у злодіїв, які можуть у будь-яку хвилину зробити з тобою, з твоєю родиною будь-що", - наголосила Юлія Тимошенко.
 
"Надія Савченко – це символ боротьби за Україну, символ мужності, і ми як команда докладемо всіх зусиль, щоб звільнити Надю з полону Кремля", - додала лідер "Батьківщини".
 
Вона нагадала, що вчора Європарламент ухвалив резолюцію, у якій міститься вимога до Володимира Путіна звільнити Надію Савченко.
 
"Це лише перший крок, який ми зробимо, і ми цей шлях пройдемо до повного звільнення Надії і її повернення в Україну. Так само ми впевнено і чітко пройдемо шлях до повного звільнення України від окупантів", - підкреслила Тимошенко.
 
Вона не сумнівається, що ЦВК зареєструє документи Надії Савченко, "оскільки саме такі герої сьогодні мусять у Верховній Раді міняти все те, що не подобається українцям, робити реальне перезавантаження країни, реальні зміни".
 
На думку Юлії Тимошенко, присутність навіть однієї такої людини у новому складі Верховної Ради дасть поштовх до того, щоб парламент почав працювати по-іншому.
 
Лідер "Батьківщини" також зазначила, що новий список партії значно оновлений, до нього увійшли багато представників громадянського суспільства. Вона переконана, що так само мають робити всі інші партії.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини