MENU

Левченко: Про вчорашню «бійку в Київраді» по суті

1594 4

Вчора багато ЗМІ написали про "бійку в Київраді", проте не була розкрита суть питання. Про це пише на своїй сторінці у "Фейсбуці" депутат Київради Юрій Левченко.

А справа ось в чому, якщо коротко:

1. Вася Хмельницький краде 147 гектарів землі посередині Біличанського лісу 

2. Громада подає до суду на відповідне рішення Київради.

3. В Києві з'являється "нова" влада яка мала б хотіти повернути цю землю київській громаді.

4. "Нова" влада нічого з цього приводу не робить (хоча шляхом визнання позову може легко повернути всю землю громаді), бо партнером Хмельницького по цій забудові є пан Ніконов - перший заступник Кличка. Більше того, Кличко легітимізує вже своїм підписом рішення про виділення комунальних грошей (337 млн.!) на будівництво комунікацій до приватної забудови (http://kievcity.gov.ua/news/15940.html).

Проте, завдяки кількамісячній боротьбі вдається отримати маленьку перемогу й процес продовжується (https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/posts/504810079650407).

5. Через резонанс цього питання більшість в Київраді вирішує створити окозамилювальну комісію з цього приводу. Але мене в цю комісію включати відмовляється. Звісно, нащо громадськості знати, що це все бутафорія.

6. Подєльніки Хмельницького-Ніконова в Київраді, щоб хоч якось пояснити свою очевидну корупційність, вигадують легенду про те, що в суді я відстоював інтереси Коцюбинського, що є очевидним наклепом, бо якщо б суд скасував рішення Київради, то земля б повернулася в управління саме київської громади, а не Коцюбинського (що й відбулося частково). Абсурд ще й полягає в тому що я навпаки відстоюю Біличанський ліс від зазіхань Коцюбинських забудовників.

7. Почувши таку огульну брехню в мене з'являється непереборне бажання ‘поспілкуватися” з тією сволотою що її озвучила "непарламентськими" методами, й чомусь лише про це вирішили написати журналісти.

Я рідко собі таке дозволяю, але завжди вважав і вважаю, що відверту брехню й маніпуляцію громадською думкою, особливо якщо вона лунає від бандитів які розкрадають громадське майно, не можна просто сидячі спокійно слухати. Де б це не було.

А дерибанщикам київських земель ще раз пояснюю: мене не хвилюють ваші прізвища, ваш політичний чи якийсь інших "дах", ваша бабло-влада, ваші кампанії з очорнення мене особисто. Вам все одно прийдеться за все відповідати.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини