MENU

Шкіряк: такі міністри-гелетеї і Ко у наших воїнів відбирають головне - віру в перемогу!

3646 11

На підтримку чесної і відкритої позиції міністра МВС України Arsen Avakov/. Мені шкода країну, в котрій можуть призначатися такі міністри оборони як "організатор парада перемоги в Севастополі" - Гелетей. Ех, пане міністр оборони... Хіба вам давати оцінку нашим бойовим Комбатам? Хіба ви маєте будь-яке моральне право слугувати мірилом Героїзму? Ганьба! 

Ех, сказав би матом та стримаюсь... Мені дуже шкода наших побратимів, бійців ЗСУ, та й усіх бійців АТО, котрі згідно закону змушені служити під командуванням чиновників-бюрократів, брехунів, ворюг, саботажників, боягузів та військових нездар. Сидячи своїми товстими задами у теплих киівських кабінетах, вони планомірно здають інереси України, добиваючи щойно підняте з руїн Українське Військо. 

Звичайно, вже нікого не дивує дезертирство з підрозділів ЗСУ. Бо такі міністри-гелетеї і Ко, у наших воїнів відбирають головне - віру в перемогу! 

Від себе додам, у підрозділах МВС, наших Добровольчих Батальйонах та Нацгвардії, жодного факта дезертирства не зафіксовано! Вони й надалі продовжують виконувати найскладніші завдання і захищати Україну разом із справжніми патріотами з підрозділів ЗСУ. Котрі, не зважаючи на бездарне командування і відвертий саботаж керівництва МО, гідно продовжують захищати Свободу і Незалежність України у війні проти московського психа і його кривавої орди. Бо вони не штучні, вони справжні Герої!!! 

Нічого, перемелемо й це. Все-одно, ми очистимо нашу землю від кремлівської терористичної сволоти та від внутрішньої контрреволюції, що вже отямилась і пролазить звідусіль до вищих ешелонів влади, намагаючись нівелювати здобутки Майдану Гідності. Не вийде! Вистоїмо і переможемо!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини