MENU

Литвин досі думає, що потрібен Україні

209 0

Володимир Михайлович, очевидно, як раніше вбив собі в голову, що Україні потрібен Литвин, то й досі в цьому абсолютно переконаний), і навіть більше - вважає, що Україні Литвинів потрібно дедалі тим ще більше, намагаючись проштовхнути ще й свого 25-річного сина в нардепи. Якщо б п.Литвин був уважнішим і намагався б дізнатися думку людей, то дізнався б, що Україні Литвин не потрібен. І що українці вже тривалий час вимагають відставки одного та просять триматися подалі політики іншого. Люди йому - одне, а він їм - зовсім інше. Перебір це все з сином...

Щоб представляти інтереси певної громади, брати участь у законотворчій діяльності, вирішувати чи потрібен такий-то закон країні, її громадянам, чи ні - то для цього треба самому щось прожити в житті і знати хоч трохи це життя, не лише своє власне і того кола, в якому ти спілкуєшся, але і все те, що відбувається далі: як живуть люди, як живе країна, що є і що треба змінювати і т.д. Можливо помиляюсь, але не вважаю, що двадцятип'ятирічний син Литвина, вибачте, доріс до такої діяльності.

Верховна Рада - законодавчий орган України. Не знаю хто і як думає, але особисто мене, як громадянку України, обурює те, що цей орган державної влади моєї країни опустили до рівня, коли рішення проголосувати чи ні, підтримати той чи інший проект закону чи ні, приймає чи то чиїсь водій, чи то співачка, яка, виходячи з вигляду, не до кінця зрозуміла куди прийшла і що їй там робити, чи ще хтось з цієї ж серії. Так не повинно бути.

Світлана Максим'юк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини