MENU

«Кордони», які закріплює ця «мінська група», створені на невідомо яких підставах - блогер

2308 1

Што праісходіт, ...дь?

За кількістю питань - "чому?" до т.зв. української влади, я, здається, вже можу вступати до клубу "почемучєк". Ага. То маю ще одне "чому?"

Нині відбувається (чи вже відбулося, хз) засідання, вибачте на слові, мінської групи. Ну, тої, де Кучма із терористами, вбивцями та окупантами за жисть перетирає. 

Майже вся інформація - щодо обговорюваних питань, щодо складу групи - йде з хуйлостанських джерел. Чому? Українським ЗМІ це нецікаво? Українські ЗМІ взагалі не допущені "до столу"? Чи чекають на темники? 

Ну, тоді звиняйте - буду посилатися на те, що є. 

"Российские СМИ со ссылкой на источник, близкий к переговорам, сообщают, что участники встречи, в частности, согласовывают «жесткое закрепление границ сторон по состоянию на сегодняшний день, запрет на применение всех видов оружия и наступательных действий, а также отвод от линии соприкосновения крупнокалиберного вооружения". 

Йокалємєнє... про "отвод от линии соприкосновения крупнокалиберного вооружения" ми поговоримо окремо. Бо я такий отвод спостерігала на власні очі у Придністров`ї - тож можу сказати пару слів. 

Мене зараз більше надихає оце "жесткое закрепление границ сторон по состоянию на сегодняшний день". Яких-таких "сторон"? Яких-таких "граніц"? Чи то мені наснилося, що один пєтушок проокукурікав у Конгресі щось про територіальну цілісність? Ще всі були в такому захваті - ридали й умілялися, аж кушать не могли... Наснилося, мабуть. 

"Кордони", які закріплює ця "мінська група", створена на невідомо яких підставах, в свою чергу, виглядають у часі та просторі наступним чином (див. картинку). Треба було б і тут запитати - "чому?", але мені вже чомусь не хочеться. Чому?

Anna-Lisa Ryaboshapka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини