MENU

Литвин «пропихивает» очередной коррупционный законопроект - Анатолий Гриценко

672 1

 

Історіязлочину продовжується. Її початок явиклав 17 травня у блозі під назвою«Литвинотримав наказ, чи гроші?» 


Йдеться про проштовхуванняспікером корупційного законопроекту10034. Нагадаю його суть. 


Перше – списатизаборгованість оборонних підприємствв розмірі 820 мільйонів гривень. Замістьтого, щоб знайти винних (бо борги саміне виникають, їх же хтось створив) ізмусити повернути кошти державі –просто списати і все, нібито боргів іне було. А насправді, вкрасти по 75 гривень– у кожної української сім'ї!


Друге – набагатомасштабніше. Надати особливі праваконцерну «Укроборонпром» (підконтрольномуЯнуковичу через підпанків Саламатіна)по передачі в оренду і розпродажуоборонних підприємств. От тут уже йдетьсяпро загрозу нанесення шкоди державі умільярдних обсягах – нерухомість уцентрі міст, дорога земля, тисячігектарів,  море техніки і обладнання…


І при тому вони продовжуютьбрехати людям, що в бюджеті немає коштівна коляску інваліду, на ліки тяжко хворійдитині, на прилади у шкільний фізкабінет,на спортивний майданчик для дітвори,на шкільний автобус, чи комп'ютери всільську школу?


В травні я публічнопопередив Литвина про його відповідальністьперед Законом. Закликав зупинитися, недіяти всупереч інтересам держави, недопустити мільярдних збитків.

Литвин не почув.


Замість того, щобзахистити інтереси країни, Литвин пішовдо Печерського суду захищатисебе – свою честь, гідність і діловурепутацію


І їхній Печерський суд(найсправедливіший у світі) швиденьковиніс вердикт – розмістити прямо тут,у блозі на УП:


Спростування


«Мною, ГриценкомАнатолієм Степановичем у статті «Литвин отримав наказ, чи гроші?» в мережіІнтернет на сайті www.pravda.com.ua буларозповсюджена недостовірна інформаціящодо Голови Верховної Ради України Литвина Володимира Михайловича.Повідомляю, що інформація, яка міститьсяу названій статті і в частині посиланняна неправомірні дії Голови ВерховноїРади України Литвина ВолодимираМихайловича, не відповідає дійсностіта визнана недостовірною рішенням суду,що набрало законної сили».


Ну, набрало сили… Ну,розмістив…


Ну — і?


Злочин проти країнизупинено? Ні.


Литвин отримав честьі гідність? Ні.


Припинив проштовхуватикорупційний проект? Ні.


Навпаки – рішенняПечерського суду надихнуло Литвина:тепер він проштовхує цю злочинну аферуще з більшою активністю.


Докази? Будь-ласка.


1) Понеділок, 3 вересня,Погоджувальна рада не планує виноситина розгляд Ради проект 10034, у вереснімісяці – точно. Маю документальнепідтвердження.


2) Жоден із голів фракцій,так само й представники Уряду таПрезидента, у своїх виступах не згадуютьпроект 10034 і не пропонують Литвину прискорити його розгляд. Зафіксованона відеоплівку.  


3) Вівторок, 4 вересня,депутатам роздають проект порядкуденного на вересень – і там цього проектутеж не було. Маю документальнепідтвердження. Можете теж пересвідчитисяна сайті Ради


«Недолго музыка играла»…


Несподівано для всіх,у тому числі нашого профільного (!)Комітету, Литвинвключає цей корупційний проект дорозгляду в залі на сьогодні, 6 вересня


У мене немає сумніву:більшість отримала команду з Банковоїголосувати «за».


А Литвин? Проштовхуватимільярдну аферу з такою наполегливістю,заради кого і заради чого?


Як тоді, у травні, таксамо й зараз, у вересні, я знову шукаювідповідь на питання: Литвин отримавнаказ, чи гроші?


---

P.S. До речі, якраз прогроші я й забув. Їхній суд вирішив –стягнути з мене на користь Литвина 214гривень 60 копійок судових витрат.


Як бачимо, не надтодорого обійшовся спікеру Печерськийсуд, усім би так:)


Так от, пані та пановесудді, не треба з мене нічого стягувати– я готовий підтримати збіднілого Литвина без жодного примусу. Нехай лишеповідомить (бажано письмово) номер свогорахунку – у нашому банку, чи у їхньомуофшорі, без різниці, за мною не забариться:)

 

Анатолий ГРИЦЕНКО 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини