MENU

Оперативна обстановка у зоні АТО станом на ранок 25 вересня

4073 0

Ситуація на сході України в основному залишається стабільною та контрольованою силами АТО, українські підрозділи продовжують виконувати завдання в рамках плану антитерористичної операції, перебувають на раніше займаних позиціях. 

За звітній період неконтрольовані збройні формування обстріляли українські підрозділи в районі Щастя, Донецького аеропорту та поблизу Дебальцевого, обстрілювали та штурмовали позиції українських силовиків неподалік Некішино. Учасники АТО відповідали вогнем лише в разі здійснення атак на рубежі, блокпости та об’єкти, що знаходяться під їхньою охороною та обороною.

В інших секторах відповідальності обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі Маріуполя повністю підконтрольна українським підрозділам.

Нині сили АТО проводять підготовчі заходи в контексті реалізації Мінського меморандуму.

О 20-й годині 24 вересня на блок посту в районі Дебальцевого українськими військовослужбовцями затримано та передано до військової контррозвідки двох перевізників на вантажному автомобілі Мерседес. Під час обшуку автівки було виявлено: РПГ, гранати для під ствольного гранатомета, патрони різного калібру для стрілецької зброї. Попередньо встановлено, що вантаж планувалось доставити з Красного Луча в Дебальцево обхідним маршрутом, але водій заблукав та потрапив на блок пост АТО.

Прес-центр АТО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини