MENU

Тимошенко: Жоден військовий, який повернувся з фронту, не повинен залишитися без допомоги держави

2334 1
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко переконана, що держава зобов’язана забезпечити необхідним обладнанням та ліками всі медичні заклади, у яких зараз проходять лікування та реабілітацію військові та добровольці, поранені під час бойових дій на сході країни.
 
Про це вона заявила під час відвідання поранених бійців у вінницькому Військово-медичному центрі Центрального регіону Військово-повітряних сил України, повідомляється на офіційній сторінці партії "Батьківщина" на "Фейсбуці".
 
"Сьогодні держава має сконцентрувати всі свої ресурси для того, щоб підняти на ноги поранених у боях наших військових, наших добровольців. Вони мусять бути не тільки поставлені на ноги, але й, якщо потрібно, і протезовані за рахунок держави. Вони повинні отримати все, що держава заборгувала нашим військовим", - сказала Тимошенко журналістам після огляду шпиталю.
 
За словами лідера "Батьківщини", вона з командою робитиме все для того, щоб "жоден поранений, жодна людина, яка сьогодні потребує допомоги і повернулася з лінії фронту, не залишилася без допомоги".
 
Юлія Тимошенко повідомила, що у вінницькому шпиталі вчасно і якісно надали допомогу 860 військовим.
 
Вона зазначила, що завдяки фаховості лікарів усі поранені, якими опікувався шпиталь, залишилися живими і повернулися до родин або на лінію фронту.
 
Юлія Тимошенко подякувала лікарям за їхній професіоналізм і наголосила, що вони не поступаються своїм закордонним колегам. Вона підкреслила, що держава має приділяти більше уваги забезпеченню медицини.
 
 
"У нас тут, в Україні, якщо правильно забезпечити нашу медицину, можна надати усю необхідну допомогу на найвищому рівні якості і не треба буде везти за кордон. Треба кожну копійку віддати сьогодні людям, які поранені", - сказала лідер "Батьківщини."
 
За її словами, лікарі вінницького шпиталю самі були на фронті, рятували з поля бою поранених та оперували їх у бойових умовах, за що були відзначені державними нагородами.
 
"Сьогодні вся країна, як може, боронить свою землю. Нам не треба здаватися, не треба бути слабкими. Ми сильні і ми обов'язково відновимо мир на нашій землі", - наголосила Юлія Тимошенко.
 
Зі свого боку керівник вінницького військово-медичного центру Сергій Петрук подякував Юлії Тимошенко за турботу та допомогу пораненим, яким дуже потрібна підтримка та увага людей.
 
Він упевнений, що спілкування Юлії Тимошенко з бійцями стане додатковим стимулом для їхнього швидкого одужання.
 
"Ви самі відчували реакцію, ставлення пацієнтів до вашого візиту, ту розчуленість, ту душевну глибину. Це їм допоможе, поряд з оперативними та медикаментозними втручаннями", - сказав Петрук.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини