MENU

У Вінниці міліція намагається безпідставно обшукати склад «Батьківщини» (оновлено). ВІДЕО

2576 0

У Вінниці міліція намагається обшукати склад агітаційної продукції партії «Батьківщина» за надуманою причиною.

 

Про це повідомляє прес-служба партії.

 

Так, Вінницька обласна організація учора отримала з типографії тираж агітаційної продукції для розповсюдження в області в рамках передвиборної кампанії. Продукція була завезена в гараж приватного будинку одного з членів партії по вул. Некрасова, 37, у Вінниці.

 

Зранку на склад за агітматеріалами почали приїжджати представники районних штабів. Однак по обіді до будинку прибули представники міліції, які повідомили, що по лінії «102» до них надійшла інформація, що за даною адресою незаконно зберігається зброя.

 

Оскільки господаря будинку не було на місці, міліція не зайшла на подвір’я, натомість зупинила машину одного з районних штабів, яка вивозила належну їм продукцію для подальшого розповсюдження. На підставі того ж дзвінка міліціонери оглянули машину і, не знайшовши зброї, почали прискіпливо питати про агітаційні газети: хто їх привіз, хто і на якій підставі їх вивозить.

 

Станом на зараз міліція продовжує відбирати пояснення щодо агітаційної продукції в представників районного штабу. Приватний будинок оточили 4 машини МВС та ДАІ.

 

Партія «Батьківщина» обурена безпідставним перешкоджанням веденню політичної діяльності.

 

«Ми вже проходили «мінування» вінницького офісу під час президентських виборів у травні. Тепер у наших партійців «шукають» зброю за анонімним дзвінком, насправді розпитуючи про агітаційну продукцію», - йдеться в заяві «Батьківщини».

 

«Характерні два збіги обставин. Перший – що партію «Батьківщина» знову утискають на батьківщині президента, і другий – що це відбувається саме в той день, коли Вінниччину в рамках передвиборного турне відвідує лідер партії Юлія Тимошенко», - наголошують партійці.

 

«Ми сподіваємося, що зазначені події – не спланована акція, а лише прикре непорозуміння. Вимагаємо, щоб керівництво Вінницької області та МВС негайно доклали всіх зусиль, щоб політичні партії могли здійснювати свою діяльність в чесних, прозорих і конкурентних умовах, як і належить в європейській країні», - заявили в «Батьківщині».  

 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини