MENU

Ми починаємо новий етап вдосконалення слави і честі ДонНУ - ректор донецького університету

4378 1

Дорогі колеги, студенти та аспіранти!

У ці скрутні часи для кожного з нас Вважаю за потрібне заявити свою позицію щодо майбутнього Донецького національного університету.

На час мого ректорства прийшлося багато випробувань – постійна боротьба с держказначейством, судові тяжби та кадрове відновлення колективу Донецького національного університету. Сьогодні ми проходимо нове випробування на стійкість духу, вірність академічним цінностям та національну гідність.

Почуття відповідальності перед колективом ДонНУ та власні державницькі позиції обумовили мою підтримку та реалізацію ініціатив Міністерства освіти та науки України щодо зміни юридичної адреси університету та відновлення його функціонування в Вінниці. Таким чином ми збережемо славне ім’я Донецького національного університету як одного з найкращих українських вишів. Я переконаний, що це має тимчасовий характер. Ми обов’язково повернемо собі інфраструктуру в Донецьку, продовжуючи традиції та славну історію багатьох поколінь й династій. Університет - це в першу чергу наші студенти. Мені приємно констатувати позитивну динаміку реєстрації на сайті МОН У студентів та аспірантів усіх спеціальностей. Окремі слова подяки тим студентам, які сьогодні сприяють відновленню діяльності ДонНУ на українській землі.

У ці складні часи ми особливо цінуємо тих, хто своїми досягненнями прославив ДонНУ в світі, хто своєю діяльністю зміцнював еліту країни, хто привів сюди своїх дітей та онуків, хто сьогодні залишився незламним, вірним науці, університету та Україні.

Випробування завжди передбачають вибір і втрати. За сучасних умов Донецький національний університет поза своїм бажанням залишив тих, хто не пройшов тест на національну та професійну гідність. З цим ми починаємо новий етап вдосконалення слави і честі ДонНУ.

І допоможе нам Господь!

Роман ГРИНЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини