MENU

Усі державні ресурси треба спрямувати на захист країни - Тимошенко

2450 2

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє про неприпустимість з боку влади низького рівня матеріально-технічного та військового забезпечення української армії в умовах зовнішньої агресії.

"Я вражена тим, як українська влада, як держава ставиться до своїх захисників. Їх відправляють на фронт без того, що їм необхідно, для того, щоб жити, захищати Україну, боротися. Я вражена тим, наскільки байдуже сьогоднішня українська влада ставиться до того, як вдягнені наші захисники, чим вони озброєні, як вони забезпечені", – сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час зустрічі з військовими 1-ї спеціалізованої бригади територіальної оборони у Кіровограді, повідомляє її персональний сайт.
 


Лідер партії «Батьківщина» наголосила, що український уряд повинен забезпечити достатнє фінансування всіх військових потреб.

 “Я думаю, що уряд, президент, усі високопосадовці, міністр оборони, несуть персональну відповідальність за те, щоб наші патріоти, наші захисники були забезпечені всім необхідним для того, щоб мали можливість боротися”, – зазначила вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що після повернення до Києва планує провести зустріч із президентом та прем’єр-міністром, аби обговорити докорінну зміну системи забезпечення армії зброєю і всіма побутовими речами.
 
“Особливо це стосується зимового періоду. Не можна так ставитися до свого війська. Я буду досить жорстко порушувати питання, щоб кожна копійка бюджету мусила повертатися не кланам на ПДВ, не в банки родини Януковича, як зараз відбувається, і не торгувати сьогодні українською зброєю наліво, а все це мусить бути сконцентровано, всі ресурси, всі фінанси, вся наша техніка, зброя мусять бути сконцентровані і направлені для того, щоб наше військо боронило державу”, – додала лідер партії.

 
На її думку, саме держава, а не волонтери, мусить в повному обсязі забезпечувати військових. 

«Наша команда вже більше, ніж на 35 мільйонів поставила армії теплого одягу, систем захисту, систем зв’язку, тепловізорів, навіть бронетехніку. Ми сьогодні, як волонтери, забезпечили тих солдат і офіцерів, які будуть відправлені на передову, теплим одягом, тим, що їм необхідно, бронежилетами, предметами захисту, але це справа не лише волонтерів, це насамперед – справа держави. Дуже розраховую на те, що українська влада змінить своє ставлення до армії», – наголосила вона.

Лідер партії «Батьківщина» поспілкувалася з військовими, які через кілька днів будуть направлені на схід країни, подякувала їм за відданість, побажала їм перемоги, також повернення додому цілими та неушкодженими.
 
 
“Ці бійці поїдуть на передову, туди, де воюють два батальйони “Батьківщина” та “Рух Опору”, їм на допомогу. Вже є дуже великі втрати, які понесли наші батальйони. Є вбиті, поранені, але наші бійці б’ються за Україну дуже мужньо”, – підкреслила вона.
 
Юлія Тимошенко у Кіровограді також поклала квіти до пам’ятника Воїнам-інтернаціоналістам та вшанувала їхню пам’ять хвилиною мовчання.
 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини