MENU

Регионалы зачислили Кличко в нацисты

1108 1

Мене зовсім не здивуваланаклепницька листівка регіоналів, якідіючи чекістськими методами, залякуютьмешканців півдня України якимись"міфічними нацистами".


Виявляється, нацисти- це ми, свободівці, а також, що менездивувало ще більше, так це те, що донацистів зачислили і Кличка, який нетак давно на російськомутелебаченні висловлювавсянейтрально-негативно про ОУН-УПА.


Але давайте детальнішерозберем цю листівку.

 


Верхній меседж "Ониготовы нас вешать". Я скажу, що вонив деякому сенсі мають рацію, адже ми ісправді готові, коли прийдемо до влади,пересаджати всіх їх у в'язницю, адже підсловом "нас" вони мають на увазіне виборців, а себе, тобто регіоналівзвісно. Бачте, як вони вже зараз боятьсяпояви "Свободи" у Парламенті :)


Далі пишуть про те, щоколи ми прийдем до влади, то нав'яжемсвої порядки і будемо карати за все, щоне співпадає з нашими поглядами - так,дійсно. Наприклад царські палациМежигір'я будуть передані народу, а тих,хто крав з бюджету кошти на їх спорудженняі особливо головного короля - миобов'язково покараємо.


Останній і ключовиймеседж "Остановим нацизм".


Давайте розберемся.Адже "партія районів" грубопереводить стрілки. Справжні нацистиі фашисти - це і є самі регіонали, якізнищують Україну, розпродують державніпідприємства олігархам, знищують малийі середній бізнес, знищують мову держави,знищують людей. Не дивно, що останнімироками, на вотчині регіоналів - Донбасінайвищий рівень смертності.


Тож знову підтверджуємоїхню тезу. Прийшовши до влади ми виженемоцю корумповану антиукраїнську владу,але виженемо не за межі країни, а ув'язниці. І я думаю, що для них не вистачитьнаявних в'язниць, тому продамо "хонку"збудуємо ще з десяток місць, де проведутькінець свого життя всі ті українофоби,корупціонери.


Словом, ми зупинимонацизм!

 

Олександр Аронець



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини