MENU

Ярема приписав Генпрокуратурі заслуги іноземних правоохоронців

2274 2

Ярема приписав в заслуги Генеральній прокуратурі України арешт зарубіжних активів Азарова, Арбузова, Іванющенка, Клюєвих. Про це говориться на Фейсбук-сторінці Центру протидії корупції. При чому жодним словом не обмовився, як проходить в Україні розслідування фінансових злочинів Сім'ї! Генпрокуратура прямо відмовляється надавати таку інформацію, бо "це ж таємниця слідства". Таємницю слідства іноземних прокуратур же ж можна розголошувати без проблем, привласнюючи собі заслуги Заходу.

Так от: всі ці зарубіжні активи були арештовані швейцарцями, британцями, латвійцями, австрійцями та іншими ще в лютому-квітні, як реакція Європи на вимоги Євромайдану. Вже більше півроку іноземці намагаються дістати з українських правоохоронних органів докази незаконного походження цих активів. Все марно. 

Ярема озвучив лише маленьку відому йому частину арештованого майна за кордоном. В основному, це інформація секретна. Деякі іноземні правоохоронні органи довірилися ГПУ і надали цю інфо (яка у них є переважно таємницею слідства), очікуючи докази з України нелегального походження цих активів. Бо без доказів всі іноземні арешти вже за кілька місяців будуть зняті.

А для чого докази? Якщо можна перед суспільством відзвітуватися тим, що вже за Генеральну прокуратуру зробили інші за кордоном?

Нагадаємо, що 30 вересня Генеральний прокурор України Віталій Ярема на прес-конференції перерахував суми грошей, арештованих на рахунках колишніх високопоставлених осіб держави.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини