MENU

Телеканал ТВі позволяет услышать правду и сказать правду - Яценюк

761 1

 


Телеканал ТВі дає право почути правду і дає можливість сказати правду. А це є демократією. Про це сьогодні, 8 вересня, сказав голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина” Арсеній Яценюк, виступаючи на акції на захист телеканалу ТВі в суботу, 8 вересня на Михайливській площі в Києві. 


"Це не простопро канал ТВі, дорогі українці. Це пронас з вами. Це про наші права. Ми ж начеб-торівні всі народжені. Всі мають однаковіправа. Всі мають право дихати повітрям.Маємо право на роботу на житло. Маємоправо говорити те, що ми хочемо. Маємоправо почути те, що є правдою. І самеканал ТВі є тим джерелом інформації, єтим світлом, яке каже правду" - висловив переконання Яценюк.


"Ця правданеприємна для влади. Буду зовсімвідвертий. Інколи ця правда не зовсімприємна навіть для опозиції. Так буває.Опозиція в нас також не ідеальна. Алеце та правда, те слово, та думка і тапозиція, які потрібні для України. Це іє демократія. Демократіяце не просто набір слів. Демократія цете, коли ти маєш право почути правду іправо, коли ти маєш сказати правду. І цеє телеканал ТВі. І тому ми його захищаємо" - сказав він.

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини