MENU

Сегодняшняя власть унаследовала коммунистическую систему - Евген Сверстюк

911 7


Представниксьогоднішньої влади – це всі учорашні комуністи і ця влада успадкувалакомуністичну систему. Про це сказав відомий правозахисник, дисидент, Евген Сверстюк виступаючи на акції назахист телеканалу ТВі в суботу, 8 вересня на Михайливській площі в Києві.

Ось його виступ закції протесту:

Я хотівби почати з того, щоб ми усвідомили: хто в оточенні, ми в оточенні, чи вони воточенні. І в цьому вся суть справи. Якщо ми зрозуміємо, що вони в оточенні,якщо ми зрозуміємо, що ми є господарями на цій землі. Є і будемо. Що вони є сезоннимимухами, які зійдуть безслідно, то ми себе будемо почувати себе господарями.

Вони всі вчорашні комуністи, вони вчора будували комунізм. Асьогодні вони так будують, щоб відмазати гроші украдені.

Я думаю нам потрібно усвідомити, що ми маємо справу з тієювладою, яка абсолютно успадкувала комуністичну систему. Яка хоче повернутися вминуле. Яка хоче бути при владі і більше нічого не хоче. Але у них, навіть,немає обіцянок. І через те у них головна проблема, щоб привчити нас, щоб ми мовчали.І щоб закрити усі можливі канали. Це абсолютно неможливо в наш час. Важливо,щоб люди усвідомили себе господарями на цій землі і скрізь вимагали дотриманняправил гри.

Ми маємо справу з шулерами, які роблять реформи і називаютьреформами різні способи обману. Щоб скріпити свою владу. Вони називають закономпро мову повернення до самої звичайної русифікації.

Але ми знаємо, що всі більшовицькі починання мали добруназву, за якою йшли катівські справи.

Дуже важливо, щоблюди напередодні виборів зрозуміли, що, чи Симоненко, чи Янукович це люди однієї партії. Це людивчорашнього дня. Це мертві люди, які прикидаються живими

У лагері було таке гасло: Не вір, не бійся і не проси. Япропоную взяти це гасло і йти з цим гаслом у життя.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини