MENU

Дивні речі нині в Києві: «айдарівців» судять, а вбивці Садовнику дають втекти

16177 23

Фото: hromadske.tv

Двоє "айдарівців" у клітках для затриманих – погодьтеся, це привід замислитись над тим, що відбувається. Нагадаю суть справи: У Києві міліція затримала двох бійців батальйону "Айдар" Валерія Гаврилова та Андрія Ревуцького, які привезли до Києва "заступника Міністра охорони здоров'я ЛНР" Павла Малиша. Це при тому, що комбат Сергій Мельничук заявив, що бійці "Айдару" затримували Малиша за погодженням з керівництвом СБУ в Луганській області, та що він "дав свідчення в сепаратизмі, і в тому що він їздив до Криму і отримував там якісь завдання".

Отже, бійці "Айдару", слава Богу, не займались самосудом, не вбивали (як це зробили сепаратисти, які вбили, наприклад, депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, студента КПІ Юрія Поправка та інших громадян України), не тримали місяцями в підвалах (знову таки, за аналогією з діями представників т.зв. ЛНР). А привезли до Києва, аби розібратись – чи має відношення до злочинів на сході країни людина, яку свого часу лідери самопроголошеної ЛНР призначили на "посаду" заступника міністра свого "уряду".

Тепер слідчі органи будуть встановлювати, чи узгоджувались такі дії по транспортуванню Малиша до Києва з керівництвом СБУ в Луганській області. Принагідно, стосовно керівництва СБУ в Луганській області, нехай і вже колишнього: щось я не чув про затримання тих посадових осіб, які, фактично, здали зброю та документацію спецслужби сепаратистам. А майже 900 одиниць стрілецької зброї, в тому числі автоматів Калашникова, які потрапили в руки ворогів України – хіба недостатній аргумент, аби з цими посадовцями попрацювали військові прокурори?

І ще одне питання: на тлі затриманих і під ранок звільнених під заставу "айдарівців", якось дуже дисонансно виглядає факт створення умов для втечі командира роти "Беркуту" Дмитра Садовника, якого підозрюють у масових розстрілах на Майдані. Якось важко порівнювати ці два факти, але, на жаль, реалії змушують визнати, що дивні події відбуваються нині у Києві.

Дмитро ТУЗОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини