MENU

Хто звозить колишніх беркутівців до Апеляційного суду. ВІДЕО

8585 8

Беркутівці під Апеляційним судом

Хто ж таки централізовано звозить колишніх беркутівців в судові засідання в Апеляційний суд м. Києва у підтримку колишнього командира Беркуту Дмитра Садовника, якого підозрюють у розстрілах на Майдані??? 

Ось відео, яке ще раз підтверджує, що привозять міліціонерів на міліцейському автобусі!!!

І згадується перше засідання в апеляції 25 вересня, коли, привезені централізовано працівники бувшого Беркуту, не допускали до судової зали журналістів, родичів загиблих на Майдані та Адвокатів Небесної сотні. Тоді засідання закінчилось вигуками слава беркуту. Нас було тоді всього до 10 і плюс близько 20 журналістів, які не дали можливості розвернутись беркутівцям в повну. 

Сьогодні майданівців було вже біля 50. І засідання всі, які відбулись сьогодні пройшли спокійно. Я дякую всім, хто висловив громадянську позицію і підтримав родичів загиблих на Майдані.

Але те, що ми побачили після засідання, коли ще не було рішення в закритому судовому засіданні після 18 години, уся група бувших беркутівців по чіткій команді вийшла із суду і попрямувала до міліцейського автобуса. Звідки така поінформаваність і звідки звучать чіткі накази??? Нагадаю, що серед присутніх беркутівців є діючі працівники міліції і вони самі про це заявляли. Ми задавали питання заступнику Міністра внутрішніх справ Микола Величкович , що роблять у робочий час міліціонери і чому їх привозять на міліцейських автобусах?? Відповіді не отримали. Ми просили забезпечити належний громадський порядок. Із великими зусиллями МВС таки направило за третім разом підсилення.

Тому, прошу Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова провести службове розслідування щодо перебування діючих працівників тепер вже діючого спеціального підрозділу міліції на території Апеляційного суду м. Києва у робочий час? Хто надавав наказ і розпорядився доставляти працівників спеціального підрозділу міліції на службовому автобусі із номерним знаком 1600 (11)?

Безнаказанність породжує вседозволеність та нові порушення ЗАКОНІВ України. Ми готові до примирення, але ми вимагаємо від працівників міліції, які стояли ще вчора по ту сторону барикади і захищали парамілітарний режим Януковича, прийняти ідеали революції Гідності. Якщо вони не готові цього зробити- їм не місце в лавах органів внутрішніх справ. Адже, міліціонери мають закарбувати собі, вони присягнули на вірність НАРОДУ УКРАЇНИ, а не владі, якого кольору вона б не була. 

Ми не забули, ми ніколи не забудем наших Героїв Небесної Сотні! Винні мають бути покарані! Тільки тоді ми почнем будувати нову УКРАЇНУ! ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС!

Тарас ГАТАЛЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини