MENU

Українці так далеко відстали, що можуть виявитися значно попереду - Гопко

7294 1

Україна - навічно! Під час поїздок в міста та села часто думаю про шлях України і роль кожного у спільній перемозі! 

1. Погоджуюся із Вакарчуком, що для успішної нації ключовим є вміння грати вдовгу. Терпіти труднощі, долати перешкоди, але не звертати зі свого шляху. Виграють саме так.

2. Важливим є принципова позиція кожного громадянина, який зможе собі сказати як Голда Меїр: "Я могу честно сказать, что меня никогда не интересовал успех моего поступка. Если я сознавала, что поступаю правильно, я делала всё, что от меня зависит, независимо от возможного результата".

3. Про любов уже писала:) 

РОЛЬ ЛІДЕРІВ У РОЗБУДОВІ УКРАЇНИ. Участь в такій дискусії під час Київського міжнародного економічного форуму на тему "Україна: з третього світу в перший. Реальні інструменти економічного розвитку: пріоритетні галузі та "точки зростання" змусила знайти час на розсмислення про лідерів 21 століття, про Україну як нового лідера в світі, який переживає кризу справжніх лідерів в політиці, бізнесі, громадянському суспільстві.

Майдан - це ЗАЧАТТЯ нового світогляду, нової цивілізації та інноваційної моделі управління на горизонтальному рівні.

Війна на Сході - це НАРОДЖЕННЯ політичної нації, яка має пройти трансформацію та запропонувати світу нову парадигму, новий тип лідерів.

Тепер треба врятувати новонароджене дитя, щоб воно дало світу нову філософію. Філософію ЛЮБОВІ, а не страху, який керує багатьма владоможцями.

Україна ВІДБУДЕТЬСЯ всупереч різним спробам вбити дитя. Це нагадує біблейські мотиви. Бог над Україною завдяки мільйоннам вимолених молитв за останні місяці.

Відбитки радянського гніту, потім олігархічної системи заважають бути вільними у роздумах про те, що  Україна - місце, де народжується інноваційна модель управління, точка кристалізації та творення парадигми розвитку світу.

Саме через зіткнення старої системи, яка відмирає, народжується новий тип лідера: організатора, провідника, морального авторитетна, мудрого управлінця, здатного оцінити та відреагувати на виклики, бачити перспективи, працювати в команді та виховувати нові команди.

Правильні реформи - це інструмент зміни системи. Головне, щоб не зламалися реформатори.

Людина - інструмент прославлення Бога. Розуміння свого призначення і місії.

Любов до країни, до народу, до родини і має керувати у конструктивній критиці влади, її нерішучості творити зміни.

Лідер справжній керуються найвищою мораллю, бо вона стоїть вище ідеології, політики. Бо Людина боготвовірний феномен. Вона не може бути функцією виробництва, споживання. 
Людина призначена творити кращий світ! І події які в Україні відбуваються вони чітко на цьому акцентують.

Лідера також відрізняє професіоналізм як цілісне явище: якраз об'єднує і мораль і навики, бачення перспективи, вміння працювати в команді, не приймає кримінального минулого.

Лідер - це людина інтелектуально оснащена, широкого діапазону мислення. 

Людина, яка свої власні нормальні інтереси поєднує з інтересами своєї нації і між народами всієї земної кулі. 

Перша книга вед - нехай прийдуть благородні думки до нас з усіх стоін. Серед народів не повинно був ієрархії, всі народи рівноцінні і всі фальшиві лідери не спроможні викорінити справді людське в людині:

Народжуються новий світ, нова українська нація, орієнтиром якої будуть вартості, а не інтереси.

Українці, родючі землю ваших традицій закорінюються ваше майбутнє.

І останні стануть першими. Ми так далеко відстали, що можемо виявитися значно попереду...

Hanna Hopko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини