MENU

Пожежа знищила готель Януковича-молодшого. Залишилася лише котельня. ФОТО

16470 5

Сьогодні вночі в селі Поляниця (Яремчанська міська рада) поблизу туристичного комплексу «Буковель» виникла пожежа готельного комплексу «Київська Русь». Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій у Івано-Франківській області.

Після того як о 03:42 загорілася будівля, до місця загорання одразу ж було направлено працівників пожежно-рятувальної служби. На момент прибуття рятувальників, дерев’яну будівлю було повністю охоплено вогнем. Як з’ясувалося, водопостачання на території готельного комплексу забезпечено в недостатній мірі, то ж воду на гасіння пожежі довелося підвозити від найближчого гідранта, що розташований на відстані близько 1,5 км.

З приміщення готельного комплексу було евакуйовано 24 людини. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

О 07:00 год. пожежу  локалізовано, а о 09:09 год. ліквідовано.

Площа пожежі становила 900 м кв. Завдяки злагодженим та оперативним діям вогнеборців врятовано будівлю котельні.

До гасіння пожежі було залучено рятувальників ДПРЧ-9 м. Яремче, ДПРП смт. Ворохта,  ДПРП смт. Делятин та ДПД Буковель  - загалом 35 чоловік особового складу на  9 одиницях техніки.

На місці працює мобільна оперативна група Управління ДСНС в області під керівництвом начальника  У ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького, а також лабораторія Управління ДСНС в області.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Готель "Київська Русь" мав чотири зірки та був розрахований на 38 номерів. Як повідомляють місцеві мешканці, цей готель звів син екс-президента Віктора Януковича Олександр Янукович. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини