MENU

Наступний крок ідеологів Росії у війні проти України

12640 1

Знаєте яким буде наступний крок ідеологів РФ у цій війні? Правильно! Святість. 

Не сьогодні-завтра має з'явитися святий хлопчик-мученик, котрий все життя мрія вмерти за Христа. І ось сталося. Війна з фашистами на Україні. Хлопчик йде добровольцем, чіпляє колорадську стрічку, в голові крутиться "дєдиваєвалє! братішка! комбат-батяня-батяня-комбат" та інше. Потрапля в полон, де з нього всі знущаються, навіть жінки і діти, і вимагають зречення Христа. Він, звісно, тримається мужньо і каже рішуче - ні. Само собою його за це вбивають (а як інакше! у нас тільки за це і вбивають). 

А далі чудеса. Тіло добровольця розквітає квітми, прилітають бджілки і переносять тіло прямісінько у Москву до мами у квартиру у Мар'їну Рощу. На другий день зранку ангели приносять патріарха Гундяєва у ту ж таки рощу, разом з Синодом, де відбувається канонізація убієнного страстотєрпца воїна Едіка (нехай так назвем його), за Отєчєство і вєру живот свой положившего.

Так має з'явитися ще один мотив йти і мочити укропів.

Згадайте канонізацію російського солдата Євгенія Родіонова, що загинув у Чечні. Якось же треба було відбілити всі ті звірства, які чинила російська армія на Кавказі. Так і тут вийде... І РПЦ МП нам всім у поміч!

Kostyantyn Holodov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини