MENU

Чергова брехня від «Новоросії»

6156 3

Неодноразово підкреслювалось про використання бойовиками ДНР, ЛНР та Новоросії брудних технологій й методів “чорного піару”, як основи власної інформаційної політики. В інформаційний простір постійно викидається відверто неправдива інформація, зокрема, так зване “інформаційне агентство Новоросія” розмістило інформацію про “перехід у повному складі на сторону бойовиків трьох батальйонів ТрО”.


Вкотре, інформація являє собою зразок неприкритої та відвертої брехні. Зазначається про дислокацію в районі Волновахи трьох батальйонів, включаючи “Україну”, хоча, насправді там перебуває лише один. Йде посилання на заступника командира В.Мельника, хоча, по факту, такого заступника у зазначеному батальйоні не існує. Тим більше не зрозуміло, як неіснуючий заступник, міг потрапити в полон, беручи участь в бою, якого ніколи не було.


Офіцер штабу АТО полковник Анатолій Кравчук звернув увагу на необхідність з особливою увагою ставитись до інформації від бойовиків, які постійно користуються брехнею, як доступним, малозатратним та “ефективним” засобом подачі інформації й створення, за рахунок цього, хибної суспільно-політичної думки.

Прес-центр АТО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини