MENU

Не дати шанс членам банди Януковича та Черновецького

2839 0

Історія про "злиття" округів набуває продовження. 13 молодих кандидатів у депутати закликають партії демтабору визначитися з підтримкою єдиного кандидата в округах, де можуть перемогти регіонали. Десь, як в 217 окрузі на Оболоні, таке узгодження уже почалося. Але в більшості округів – ще ні. Ще є час – до 13 жовтня. Досвід 2012 року показав – єдиний кандидат може перемогти гроші соратників Януковича та мережі бабусь Черновецького.

Молоді політики закликають партії узгодити кандидатів від демократичних сил в одномандатних округах

Ми, представники громадянського суспільства та молоді політики, які балотуються до парламенту від різних партій, закликаємо політичні сили Євромайдану розпочати процес узгодження кандидатів в одномандатних виборчих округах з тим, аби не допустити проходження в Верховну Раду корупціонерів, представників старого режиму та сепаратистів.

Досвід 2012 року показав, що протистояння між представниками демократичного табору часто призводить до перемоги негідника.

В умовах війни суспільство чекає на єдність проєвропейських партій, які хочуть сформувати демократичну більшість у новій Раді.

Ми маємо забезпечити швидке ухвалення нагальних європейських реформ, за які виступив український народ. Новому парламенту доведеться ухвалювати складні рішення. І політикум зможе заручитися підтримкою суспільства лише за умови єдиного бачення та рішучих спільних дій.

Вважаємо, що узгоджених кандидатів слід обирати, керуючись репутацією кандидатів, їхнім внеском у демократичні зміни в країні, а також їхньою відданістю спільним цінностям наших політичних сил – європейський вибір, права людини, прозора влада, відкрите суспільство.

Відповідно до законодавства партії можуть відкликати своїх кандидатів до 13 жовтня включно.

Ми закликаємо керівництво партій Євромайдану до цього терміну визначитися із підтримкою узгоджених кандидатів у депутати – із максимальним залученням громадськості, на засадах партнерства і чесної конкуренції. Вважаємо критично важливим такий підхід у тих округах, де до Верховної Ради намагаються потрапити одіозні кандидати, заплямовані корупцією, сепаратизмом та ущемленням прав людини.

Такий крок демократичних сил забезпечить "безпеку, справедливість та оновлення", і на на ділі доведе, що прийшов "час єднатися", що прийшла "сильна команда для складних часів", і є всі шанси, що "Україна переможе".

Заяву підтримали 13 кандидатів у депутати:

Сергій Висоцький, "Народний фронт"

Василь Гацько, "Демократичний Альянс"

Світлана Заліщук, "Блок Петра Порошенка"

Iван Крулько, "Батьківщина"

Мустафа Найем, "Блок Петра Порошенка"

Сергій Лещенко, "Блок Петра Порошенка"

Iгор Луценко, "Батьківщина"

Олексій Рябчин, "Батьківщина"

Наталя Соколенко, "Демократичний Альянс"

Вікторія Сюмар, "Народний фронт"

Олександр Черненко, "Блок Петра Порошенка"

Андрій Шевченко, "Батьківщина"

Олена Шкрум, "Батьківщина"

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини