MENU

На Луганщині затримали нарковиробника. ФОТОРЕПОРТАЖ

5135 0

В ході санкціонованого обшуку працівники міліції виявили та вилучили у жителя села Борівське м. Сєверодонецька, раніше судимого за збут наркотиків, більше 3 кг висушеної марихуани та 68 кущів конопель. 

Співробітники УБОЗ ГУМВС України в Луганській області отримали оперативну інформацію про те, що в селі Борівське м. Сєвєродонецька чоловік збуває наркотики - розфасовану в пакетиках висушену марихуану. 

Прибувши за вказаною адресою, оперативники виявили в приватному будинку справжнє «наркогосподарство». 

Як з'ясувалося, 39-річний чоловік на початку року звільнився з місць позбавлення волі і вирішив зайнятися прибутковою справою - збутом наркотиків. На присадибній ділянці він виростив коноплю, частину якої вже висушив і переробив. 

У будинку оперативники виявили та вилучили кущі конопель, які сушилися, вже розфасовані пакетики з коноплею, 50-ти літровий бідон і мішок з уже висушеної переробленої травою. У гаражі були виявлені тільки що зрізані кущі конопель. 

Подбав господар будинку і про майбутній урожай, вже приготував насіння для весняного посіву конопель. 

Однак, присутнім співробітникам слідчо-оперативної групи чоловік намагався довести, що він до наркотиків не має відношення, що вирощуванням конопель займається його старенька матуся. Та й присутній при обшуку його товариш, який також на початку року звільнився з місць позбавлення волі, де 19 років відбував покарання за тяжкий злочин, нібито випадково заїхав до товариша в гості і, як і господар, до наркотиків байдужий. 

Крім цього, співробітниками міліції було виявлено та вилучено велику кількість саморобних ножів і фінок. 

Все вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ ГУМВС України у Луганській області. 

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфіковано за частиною 2 статті 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів». Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Відділ зв'язків з громадськістю 

ГУМВС України у Луганській області

Татьяна ПОГУКАЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини