MENU

Цінності Майдану досі не прижилися у Харкові - блогер

7511 19

Харків викликає значні побоювання. Знаю людину, котра намагається перевестись з Донецька на службу в Україну. Так зазначає, що в Харкові вимагають значні хабарі, в Дніпрі все навпаки. Саме така ситуація у Дніпропетровську, коли видно рух у кращу сторону, збільшує патріотичні настрої навіть серед людей, які до 2014 року навіть і не думали прапор купити. А зараз в цьому регіоні майже кожний хоче вишиванку собі «видрать».

У чому ж проблема в Харкові? Чому суспільство там досі серйозно поділено? А тому, що гасла майдану в цьому прикордонному регіоні не стали діями. Гадаю, Аваков прогадав пішовши до МВС. Йому треба було ставати губернатором і інституційно встановлювати цінності Майдану. Балута просто не справляється. Якби він повторив шлях дніпропетровців, то розраховував б в політичному плані на багато більше, ніж зараз. Навіть сьогодні можна сказати, що команда колишніх ригів там сильніше за демократичні сили, котрі навіть не силою є, а до тепер паростками. А Кернес і Добкін дещо затаїлися, але при такій ситуації значно вдарять на місцевих виборах.

Дуже складна ситуація в регіоні котрий можна в плані патріотичності зробити не гірше Дніпропетровська. І чим далі цього не відбувається, тим більша загроза розкачки. Адже коли б проглядався напрямок позитивних змін, зменшення корупції і, відповідно, нова якісна робота державних органів, то економічні негаразди не розділяли б Харківщину, а навпаки б об’єднували. Зараз, на жаль, розділяють.

P.S. Це думка. До Авакова претензій не маю великих, як до міністра. Але думаю в губернаторському кріслі він потрібніше.

Valentyn Krasnoperov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини