MENU

Аваков повідомив, що полк спецпризначення МВС «Азов» увійде до складу Нацгвардії

5641 0

Підрозділ зарекомендував себе під бойових дій в зоні АТО. Аби полк міг розвиватися, було прийняте рішення про його передачу до складу Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України. Спецпідрозділ комплектуватиметься за вищим розрядом. Сьогодні бійцям полку була передана бойова машина «Кугуар».

IMG_2524

Арсен Аваков повідомив, що підрозділ зарекомендував себе спочатку в якості спецбатальйону добровольців, а потім і полку в реальних боях під Маріуполем та Донецьком. Сьогодні було прийняте рішення про початок процесу переведення полку особливого призначення «Азов» МВС України до складу Нацгвардії. Це дасть можливість дати підрозділу спеціальне комплектування та навчання його бійців, розпочати формування його штатів і резерву, а також передати йому бойову техніку.

IMG_2540

– Ми прийняли рішення у зв’язку з доктриною розвитку наших оборонних сил, що  найкращий військовий розвиток цей полк буде отримувати у складі Національної гвардії, – наголосив Міністр внутрішніх справ України.

IMG_2371

Бійці «Азова» отримали броньований автомобіль «Кугуар». Арсен Аваков зазначив, що така ж техніка передається підрозділу у Києві та Маріуполі, ще частина буде передана у Харкові та Дніпропетровську.

IMG_2466

Командир полку «Азов» Андрій Білецький зазначив, що наразі підрозділ знаходиться в стадії формування. На цьому тижні в його складі з’явився артилерійський дивізіон, який вже розпочав учбові стрільби. Є у складі полку і танковий підрозділ.

МВС України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини