MENU

Самовисуванець Юрчишин скуповує голоси на Вінниччині

3356 3

Представники штабу самовисуванця Петра Юрчишина скуповують голоси мешканців Хмільницького, Калинівського і Козятинського районів на Вінниччині.

Вони пропонують виборцям продати свій голос за гроші. З різних джерел нам стало відомо, що сума коливається від 200 до 500 гривень.

Схема скуповування голосів виборців проста. Виборцю пропонують гроші, за те що він проголосує сам. І гроші, за те, що за Юрчишина проголосують інші виборці, яких він приведе. Тобто, використовується система «мереживного маркетингу».

Це не єдина чорна технологія, яку у своїй практиці використовує кандидат-самовисуванець Петро Юрчишин. Він проводить свою виборчу кампанію під гаслами партії «Блок Петра Порошенка», розповідає у власній газеті, що ніби то його підтримує Петро Порошенко.

Також Юрчишин використовує заборонені прийоми: тисне на членів виборчих комісій від конкурентів, його люди перешкоджають розповсюдженні агітації іншими кандидатами, вдаються до відвертих погроз у розправі над прихильниками конкурентів.

Як відомо, Петро Юрчишин очолює місцеву організацію Партії регіонів, а взимку возив «тітушок» на Майдан у Київ.

Крім того, нещодавно він їдучи за кермом п’яним, скоїв ДТП в результаті чого одна людина загинула п’ятеро – постраждали.

І ще один цікавий факт. В селі Рибчинці, Юрчишин почав під минулі вибори (2012 року) будувати для селян дорогу. Після того як стали відомі результати голосування, він наказав працівникам за допомогою грейдерів знищити все, що було побудовано. Шебінь і камінь згорнув грейдерами і вивіз. Так він віддячив селянам,які проголосували за Катеринчука.

Цікаво, що він витворить після того, як й цього разу програє кампанію?

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Сергій САВЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини